reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Jak moja mama przeszła na dietę, to też miała problemy z trawieniem. Organizm wyczuwa, że coś się zmieniło...
Pati masz rację - zdrowy rozsądek i będzie dobrze. No a zadowolony Dziadzio to ważna rzecz :-)

reklama
My wrocilismy tydz temu z PL- balam sie wejsc na wage- ale bez zmian- chcialabym zrzucic chociaz z 3 kg wiec mala dietke zarzucilam i staram sie nie jesc kolacji.
Pati dbaj o Dziadzia;)

Pati, dobre :-) jednak starsze pokolenie ma inne wyobrażenie w temacie idealnej sylwetki kobiecej :-D
Ja na mojej diecie miałam zdecydowanie lepsze trawienie, tylko jakos nie mogę wrócić choroba no!

Dzisiaj miałam mobilizacje rano, poszłam do pracy w sportowych butach bo zamierzalam duzo potem chodzic i co? poobdzierałam piety wiec jutro szpilki jak nic:-)

jutro mam plan sie umówic na wyciecie znamienia za uchem ale takim plan jest od 2 lat... wiec moze jutro..

no ja wlasnie w ramach dbania o siebei konsumuje czipsy o smaku kielbaski i kapusty a bartek mi zawziecie pomaga...ale to zamiast kolacji bo to meczowe czipsy;)

my gralismy w niedziele i wczoraj we freezbee z adamem :) z mloda robilam okrazenia po parku na rowerze a ja piechota ;) takze te przynajmniej 30-45 min mam ruchu non top. dzis jak bedzie chwile tez chce isc z mloda na spacer...zobaczymy jak pogoda dopisze bo z rana deszczowo a teraz strasznie wieje-zobaczymy co przywieje...i powiem Wam mimo ze zazywam ruchu i jem same salatki praktycznie mam kilo do przodu zamiast do tylu...ale ja sie juz nie zalamuje :-D

reklama
Do góry