reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, dobre :-) jednak starsze pokolenie ma inne wyobrażenie w temacie idealnej sylwetki kobiecej
Ja na mojej diecie miałam zdecydowanie lepsze trawienie, tylko jakos nie mogę wrócić choroba no!
Ja na mojej diecie miałam zdecydowanie lepsze trawienie, tylko jakos nie mogę wrócić choroba no!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dzisiaj miałam mobilizacje rano, poszłam do pracy w sportowych butach bo zamierzalam duzo potem chodzic i co? poobdzierałam piety wiec jutro szpilki jak nic:-)
jutro mam plan sie umówic na wyciecie znamienia za uchem ale takim plan jest od 2 lat... wiec moze jutro..
jutro mam plan sie umówic na wyciecie znamienia za uchem ale takim plan jest od 2 lat... wiec moze jutro..
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja od poniedziałku robie poranne spacery robie zostawiam samochód pod przedszkolem i ide do pracy piechotą a popołudniu rower
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
my gralismy w niedziele i wczoraj we freezbee z adamem z mloda robilam okrazenia po parku na rowerze a ja piechota takze te przynajmniej 30-45 min mam ruchu non top. dzis jak bedzie chwile tez chce isc z mloda na spacer...zobaczymy jak pogoda dopisze bo z rana deszczowo a teraz strasznie wieje-zobaczymy co przywieje...i powiem Wam mimo ze zazywam ruchu i jem same salatki praktycznie mam kilo do przodu zamiast do tylu...ale ja sie juz nie zalamuje
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati mięśnie zawsze więcej waza niż tłuszcz zmierz sobie obwody w pasie biodrach itp i tym sie bardziej sugeruj na pewno sylwetka ci się poprawiła
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mam wrazenie ze wogole nic mi sie nie poprawia tylko rosne w biodrach...alemasz racje-miare musze kupic i bede sie mierzyc...
Podziel się: