reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Cicha herbata porzeczkowa bez hibiskusa np taka

Herbata porzeczkowa albo inne z tych eko sklepów pych i uwielbiam ich zapach

a jescze pije wino czerwone;)))) ostatnio sporo;) a taką herbatke marokańską tez nie pogardze jak dobrze zrobiona jest.

A jakie to soki z trawy?

reklama
Pati, prześlę Ci zaraz na maila swoją- można jeść warzywa, i dla mnie- lenia kulinarnego- nie jest specjalnie skomplikowana. Od poniedziałku 1,3 kg mniej :-)

Sylka dzieki, jak znajde mozliwosc to na pewno wyprobuje. Wydaje mi sie, ze to bedzie jeden z moich smakow:-)

A soki np. kiedy systematycznie pilam te z Odwalla (ten szczegolnie: Walmart.com: Odwalla: Original Superfood Juice, 11 Oz: Beverages) albo takie robione na zamowienie (w sklepach z zywnoscia ekologiczna mozna bylo sobie zamawiac rozne mieszanki. Tu w zurichu znalazlam fenkul, brokul, limonka i jedna z traw (nie pamietam juz jaka)+ chyba pomarancz...dobre ale strasznie drogie:-(

A wino czerwone jest moim 'dobrym towarzyszem, schlodzonym bialym albo Proseco tez nie pogardze :-)

Kasia ja przemyslalam i mysle ze ten Dukan to bedzie jednak cos dla mnie bo mozna sie najesc i to tresciwie... w dodatku moge sama robic cos slodkiego a miewam napady :-) sama widze po sobie ze na salatkach chwila i zas glodna jestem... no i chce to sprawdzic...bylam wlasnie na zakupach,pokupowalam troche... jeszcze musze kilka rzeczy nazorgowac... mam 9 dni...na pierwsza faze-niby powinnam zrzucic te 5 kg.jestem bardzooo ciekawa :)

Fredka mozesz zaczynac ze mna badz dam ci znaka po 9dniach...ale trzeba tez sie przygotowac z produktami...
Dzis sobie pozwole jeszcze na piwko badz winko a od jutra rygor :) no i chleb musze sobie upiec :-D

reklama
Do góry