reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Problem jak przy większosci diet polega na tym ze nie ma chleba itp i chodzi tu o wyzbycie sie typowo polskich nawyków.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja jem czarny chleb i nie mam z tym problemow nie jem ziemiakow,makaronow,tluszcu w postaci masla,oleju itp.ryzu tez
Fredka ja zbieram info z roznych strn.ale zaczela od tych...i szukam przepisow
Faza 1 diety Dukana: zasady, jadłospis | Waga w dół!
Fredka ja zbieram info z roznych strn.ale zaczela od tych...i szukam przepisow
Faza 1 diety Dukana: zasady, jadłospis | Waga w dół!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia jak ja na diecie to mój też a co! nie ma wyjscia a jedzenie jest zdrowe i jak nie pasuje to na miasto jeść;-)
Fredzia jak ja na diecie to mój też a co! nie ma wyjscia a jedzenie jest zdrowe i jak nie pasuje to na miasto jeść;-)
U mnie to samo...choc ja nie na diecie ale nie zawsze gotuje pod gusta meza bo on akurat za polska kasza i zbozami nie przepada a ja owszem:-)
Syla co do tej trawy to ona jest rzeczywiscie zbozowa (glownie przeniczna) Tu masz polski link... http://trawapszeniczna.pl.tl/ jak masz okazje to sprobuj..ja bardzo sobie chwale :-)
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
no nic to Kasia przebilas potwierdzilas i jade pelna para..poki nie upieke chleba bede bez
moze i ja te 9 dni bym sobie zarzucila...jadlabym nabial, ryby itd..no przeciez te diete mozna przy karmienu piersia...baardzo bym chciala zrzucic tez te 5 kg hahah zaczynm od jutra (bedzie ciezko tylko w niedziele;/..bo ur Gracunia robie i ciezko bedzie nawet lampki nie wypic..hmm..no to po niedzieli zaczne moze?.......;/..
reklama
patrycja24berlin
ja wczoraj opilam sie piwem-dzis koniec zaraz ide wciagnac serek...ale jakos dziwnie ze ani pomidorka...ani nic...moze lepiej se jajo ugortuje....... hmmm chyba musze kilka skladnikow jeszcze dokupic i przepisy przeleciec
Podziel się: