reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
niemieckiego sie kiedys uczylam, alee nic, kompletnie nie pamietam:O..

moj A. kiedys bdb mowil, teraz ...nie wiem tez czy dogadalby;/...

Berlin? czemu nie hahah raz juz w ciemno i calkowicie zmienialam zycie, wieckto wie gdzie nas jeszcze wywieje;)

Rusia a plany wyjazdu do Kanady juz porzuciliscie?

Ja Berlin zapamietalam jako strasznie rozlegly wiec jakbysmy sie tam rozpiezchly po dzielnicach to i fitness diabli by wzieli :-)

W Polsce spokojnie moglabym mieszkac w warszawie...lubie jej klimat i niekonsekwenscje (aby nie powiedziec lekki chaos :-))

A na swiecie San Francisco, Boston, Copenhaga, Zurich ;-):-)

Ostatnia edycja:
No Berlin znam tylko ze zdjęc ale bardzo mi sie podoba, Barcelona jeszcze bardziej i Marsylia jeszcze albo polskie Mazury lub Podlasie strasznie lubie tamte klimaty, czuje sie tam swojo.

Rusia na pogode nie narzekasz bo te Wasze wstrętne deszcze do nas przyszły fuj!!!! Zabieraj je natychmiast.

Cicha poki co Kanada to wciaz marzenie mojego A...ale jakos juz od 2 lat nie wspomina, chyba poszla w zapomnienie....

Ja jakoś nie wyobrażam sobie rzucenia wszystkiego i organizowania życia od nowa w zupełnie nowym miejscu.

Nie wytrzymałam i zważyłam się dziś rano- z poniedziałkowych 62 kg zostało 60,7 :-) i już kiepskie samopoczucie przestało mi przeszkadzać :-D choć wczoraj już lepiej się czułam, chyba odkryłam dlaczego tak zdychałam przez dwa poprzednie dni- za mało piłam, przy tej diecie nie można pić przy posiłkach, tylko max pół godziny przed posiłkiem i min pół godziny po posiłku, nie pilnowałam tego czsu pomiędzy żeby się wystarczająco napić, tylko przypominało mi się jak niedługo miałam jeść a potem znów zapominałam. Wczoraj wypiłam ze 2 l wody przez cały dzień i było OK.

Kasia ogolnie zeby bylo zdrowo nie powinno sie pic w trakcie posilku :) a wlasnie pol przed lub po ...

ja dzis wsiadam na rowerek- bo juz sama przed soba sie zle czuje ze sobie gadam a pozniej nic w tym kierunku nie robie...a nadwyzki 1,6 kg.od wagi wyjsciowej ktora chcialam pomniejszyc o 5 kg.takze teraz mam do zrzucenia jakies 6,5kg.

No Pati grubo! mnie też przybyło i muszę się wziąć ale jakoś mi to nie idzie.

Ja nie pije od zawsze podczas posiłków i nie rozumiem akcji zapijania kazdego kęsa.

ja pijam tylko herbate do sniadania...ale to jest tak ze od czasu do czasu lyk...jak koncze jest mam jeszcze 3/4 w kubku :-D ale do obiadu nie pije..Adam zawsze i nauczyl tak Noemi...i zamiast jesc to ona pije...

reklama
No własnie to chyba problem niejadków zamiast jeść to pije:-)

Ja tam bym mogła mieszkac wszedzie, pakuje sie i jade nie mam ograniczeń byle miejsce mi sie podobało.

Do góry