reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja jakbym tak zyla- jak w ten weekend to bankowo po miesiacu zostaly by same kosci- tak intensywnie bylo:OOOO
piatek zakupy, sobota przygotowania na ur, praca do 4 rano, do 9 spanie , przygotowanie przyjecia imprezka dziecieca od 15-18, pozniej wpadli znajomi i jakmialam isc na 22 do parcy ponownie, tak padlam....i nie dalam rady hahahah
przy tym wszystkim zamieszaniu i intensywnym zyciu- Gracun wisial mi non stop na cycku- bo zeby ida i jest mega rozdrazniony;/

reklama
Ja juz jestem zalamana...wczoraj pozwolilam sobie na kilka cukierkow i jedno piwko... i dzis mam pol kg.wiecej...Kurwica juz mnie bierze-przeciez ja nic nie moge normalnego nawet juz zjesc...ziemiaki,miesko,sosik....przeciez to jest chore ze ja tak tyje...w biodrach sie rozlazlam juz tak ze jak dzis moj stroj przyszedl to mi sie tylko juz plakac chcialo... chyba normalnie depresji sie prezz to wszystko nabawie...bo ja juz nawet w nocy staje na wage jak ide siku...dzis sie gloduje-nie ma bata...cieplo jest-jesc sie nie chce wiec latwiej...mam ochote wziac te faldy w rece i ociachac nozem!!!!

No mi tez przybyło niestety ale wczoraj zjadłam ze 3 kg arbuza:tak: i truskawek mnóstwo;)

lekarz mi obliczył wage idealna itd itp z pomiarami tłuszczu i takie tam na 73 kg tyle powinnam wazyc;) ja chce mniej !

Pati, ale ważenie sie codziennie nie jest dobre! Może zrób sobie badania, podobno często hormony są winne temu, że waga nie chce spaść mimo wysiłków.

oj kochana Pati-wygladasz pieknie i ja nie wiem gdzie az tyle tych faldow masz naprawde..no ale najwazniejsze jest dobrze czuc sie w swojej skorze..porob badania- i unikaj kolacji...ja tak staram sie robic...

u mnie po weekendzie -0,5 kg

Rusia ja sie dobrze kamufluje...ale nie oszukujmy sie od wrzesnia 6 kg.przybylo..cellulit strasnie mi wylazl...chyba te hormony bede mierzeyc bo to naprawde nie jest normalne.. ja zaczynam zazdroscic innym ze jedza kurde chociazby nalesnika...

Wczoraj zrobiłam na rowerze 16 km- z Mysią w foteliku :-) czułam się jakbym przejechała ze 100, kondycja marna. Po drodze zaliczyłyśmy dwa place zabaw, i wróciłyśmy do domu po dwóch godzinach. Mycha szczęśliwa, padła jak mucha, zmęczona była, jakby sama pedałowała. Dziś też ruszamy :-)

reklama
Do góry