reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie, urodziny były tylko symboliczne dmuchanie świeczek na torcie itp no i wyprawa po obiecane żywe chomiki z osprzętem - mamy 2 sztuki w takiej klatce kosmicznej - wyglada jak kosmodrom!!!, może wreszcie zbiorę się żeby wstawić zdjęcia to zobaczycie
A winka bym się napiła bo rano zjadłam na śniadanie oscypka i strasznie mnie suszy hmmm zaproszenie bardzo kuszace...
A winka bym się napiła bo rano zjadłam na śniadanie oscypka i strasznie mnie suszy hmmm zaproszenie bardzo kuszace...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a mi sie przytyło trochę muszę większy reżim narzucić i się troche ruszyć
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
He hehe no własnie ja za duzo pieczywa i efekty widoczne.
A bób fuj! ohyda
A bób fuj! ohyda
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja juz nic nie mowie -ja juz waga ciezka powoli...bede w nastepnym tyg.szla do lekarza robic jakies badania.... ta tarczyce mi kazdy kaze solidnie przebadac-bo mam duzo objawow... rozregulowane miesiaczki,skoki wagi,problemy z toaleta itp.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jak i ja wyszło mi ze mam nadczynność główne objawy, skoki wagi, wypadanie włosów, kołatanie serca, rozwolnienie takie tam rózne bede diagnozwoac dalej wyniki mam tylko z lekkim odchyłem od normy,
Ostatnio w ogóle wziełam sie za badania ide jeszcze cos zrobić z żylakami, póki sa małe.
Ostatnio w ogóle wziełam sie za badania ide jeszcze cos zrobić z żylakami, póki sa małe.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
o tokolatanie serca to ja tez mam...i mi wraca chyba bo zaczynam znowu taki niepokoj czuc... najczesciej wieczorami...i w sumie znowu 1,5 kg.przytylam...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to idż "krwi ci upuszczą" i zbadają ja miałam jeszcze usg robione.
Podziel się: