reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja tez przewaznie woze przyprawy, kisiele, budynie z Pl..ale w niedzile bylam w pl sklepie nowootwartym i zamiast 122 f zaplacilam przy kasie 61 :p half price:DDDDDDDDDDDDDDD i nabralam wlasnie przypraw, kisieli, i takich dupsow no i szynki, sery, kielbasy :)

co do 2 auta tak moglibysmy i nawet to tez przerabiamy, tgylko tu ubezpieczenia sa wysokie- drogie, a na motor znacznie tansze.

a w polsce nie mozesz zameldowac? bo u nas niektorzy tak robia... tylko na male autka sa tanie ubezpieczenia.. i nie oplaca sie..ale to takie typu smarcik,polo,lupo...yaris...juz golf 5 np.o wiele drozej ...

Ell, no to dobrze, że już grzecznie zajadasz.

Jak mi ostatnio wysżlo odchudzanie (przed tą ciążą), to zaczęło sie od anginy. Nie mogłam prawie jeść, bo tak mnie gardło bolało. I sie kiepsko czułam, więc prawie nie czułam głodu. I stwierdziłam po kilku dniach, że ograniczam ilośc jedzenia. Po tygodniu na prawdę nie potrzebowałam jeść tyle, co wcześniej. Na każdy posiłek jedną kanapke mniej i poszło.
Ale teraz to mogłabym jeść, jeść i jeść. Ale staram sie nie przesadzać :-)

mamoot a tobie tygodnie leca i leca jeszcze trochę i beda od Ciebie wieść:)

Mlody nie buuucz :-D
tu jest tak, ze niby tylko pol roku mnozesz jezdzic na pl ubezpieczeniu, a wiec co 6 m-cy kupujesz bile i przekraczasz kanal...tak ludzie tu robia, wiec jest to do obejscia...teraz po 2 do lipca raczej nie poleci A by mi tro w pl zalatwic, n o i jak cos sie dziejer jsakas stluczka totez tak slodko nie jest...no zobaczymy jak to bedzie;p
tak w skrocie, bez ladu bio mlody na cycu i fisiuje bo zeby ida..

reklama
Do góry