i na plotach alkohol :-)Jakbyśmy mieszkały w jednym mieście, to założę się, że nie żaden fitness byłby nam w głowie, tylko ploootyyyy!
reklama
ja tez przewaznie woze przyprawy, kisiele, budynie z Pl..ale w niedzile bylam w pl sklepie nowootwartym i zamiast 122 f zaplacilam przy kasie 61 half priceDDDDDDDDDDDDDD i nabralam wlasnie przypraw, kisieli, i takich dupsow no i szynki, sery, kielbasy
co do 2 auta tak moglibysmy i nawet to tez przerabiamy, tgylko tu ubezpieczenia sa wysokie- drogie, a na motor znacznie tansze.
co do 2 auta tak moglibysmy i nawet to tez przerabiamy, tgylko tu ubezpieczenia sa wysokie- drogie, a na motor znacznie tansze.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a w polsce nie mozesz zameldowac? bo u nas niektorzy tak robia... tylko na male autka sa tanie ubezpieczenia.. i nie oplaca sie..ale to takie typu smarcik,polo,lupo...yaris...juz golf 5 np.o wiele drozej ...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mlody nie buuucz
Ell, no to dobrze, że już grzecznie zajadasz.
Jak mi ostatnio wysżlo odchudzanie (przed tą ciążą), to zaczęło sie od anginy. Nie mogłam prawie jeść, bo tak mnie gardło bolało. I sie kiepsko czułam, więc prawie nie czułam głodu. I stwierdziłam po kilku dniach, że ograniczam ilośc jedzenia. Po tygodniu na prawdę nie potrzebowałam jeść tyle, co wcześniej. Na każdy posiłek jedną kanapke mniej i poszło.
Ale teraz to mogłabym jeść, jeść i jeść. Ale staram sie nie przesadzać :-)
Jak mi ostatnio wysżlo odchudzanie (przed tą ciążą), to zaczęło sie od anginy. Nie mogłam prawie jeść, bo tak mnie gardło bolało. I sie kiepsko czułam, więc prawie nie czułam głodu. I stwierdziłam po kilku dniach, że ograniczam ilośc jedzenia. Po tygodniu na prawdę nie potrzebowałam jeść tyle, co wcześniej. Na każdy posiłek jedną kanapke mniej i poszło.
Ale teraz to mogłabym jeść, jeść i jeść. Ale staram sie nie przesadzać :-)
tu jest tak, ze niby tylko pol roku mnozesz jezdzic na pl ubezpieczeniu, a wiec co 6 m-cy kupujesz bile i przekraczasz kanal...tak ludzie tu robia, wiec jest to do obejscia...teraz po 2 do lipca raczej nie poleci A by mi tro w pl zalatwic, n o i jak cos sie dziejer jsakas stluczka totez tak slodko nie jest...no zobaczymy jak to bedzie;pMlody nie buuucz
tak w skrocie, bez ladu bio mlody na cycu i fisiuje bo zeby ida..
reklama
Podziel się: