reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia wody malo bo pol litra... za to ze dwa litry roznych herbat... a to wielka roznica? teraz kupilam sobie takie pyszne 
Tak Pati. Samej wody 1,5-2 litrów wody powinno się pić... tak mi przekazała koleżanka, która była u dietetyczki, bo chciała zeszczupleć. Herbata i kawa wysusza organizm.
Sylwia, buty po jednej zimie wyrzucasz??? Jaki masz numer? ;-)
Sylwia, buty po jednej zimie wyrzucasz??? Jaki masz numer? ;-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Tak Pati. Samej wody 1,5-2 litrów wody powinno się pić... tak mi przekazała koleżanka, która była u dietetyczki, bo chciała zeszczupleć. Herbata i kawa wysusza organizm.
Też o tym słyszałam, ale jakoś mi ciężko wypić te 1,5 litra wody, czasem nawet z herbatą tyle nie wyjdzie. Dziwne, ale ja zapominam, że trzeba pić, a najlepsze jest to, że Martusię pilnuję, przypominam, że ma pić, a o sobie zapominam. Choć ostatnio staram się wprowadzić zasadę, że jak daję wodę Marcie, to i sobie nalewam pełną szklankę, może wreszcie wyrobię sobie ten nawyk.
A propos odchudzania... Chętnie pożegnałabym ze 3 kg, ale jakoś mi nie idzie- w sumie jak ma iść, skoro mam głęboko zakorzenioną awersję do diet i żadnej nie udało mi się stosować dłużej niż 1 dzień. Ostatnio zobaczyłam na wadze 59,9 zamiast 60,5, które uparcie było przez długi czas- od tej pory nie ważę się, żeby znów nie zobaczyć 6 z przodu

Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
A ja znowu slyszalam ze wazne sa plyny..ogolnie... ja np.nie pije czarnej herbaty tylko np.owocowa,mietowa...kaw wypijam ze trzy... no i ogolnie od rana kurcze zoladek
zjem tylko dzis obiad ktory bedzie dla mnie tez kolacja... wypilam juz dzis dwie porcje octu...tylko powiedzcie mi czy to ma jakies znaczenie czy wypijam go samego (dwie lyzeczki) czy rozpuszczam w wodzie? bo z woda mi nie wchodzi...wole duza lyzke od zupy i na raz...popic i z glowy...a nie meczyc lyczkami... no i 1,5 kg. minus :-)
I tak mi sie dzis milo zrobilo bo wysiadalam z windy -dwoch chlopakow do windy i jak sie winda otworzyla to jednemu sie wyrwalo takie piekne "wow"
taka sie troche ostatnio nieatrakcyjna czulam ale te 1,5 kg.minus i troche plasciejszy brzuchek plus to wow = polepszylo mi sie 

I tak mi sie dzis milo zrobilo bo wysiadalam z windy -dwoch chlopakow do windy i jak sie winda otworzyla to jednemu sie wyrwalo takie piekne "wow"

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mam rozmiar 40/41
patrycja24berlin
Fusik ocet jablkowy-a ten jest bardzo zdrowy...lykam po lyzce takiej od zupy trzy razy dziennie :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ide na zumbe trzymajcie kciuki:-)
Podziel się: