reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia smiech jest bardzooo wazny :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
jezdzicie na rowerach? regularnie?, ile przejedziecie na raz ? bo ja zaczynam moje rowerowe trasy, tuninnguje sprzet itp jakies gadzety fajne na rower? godne polecenia?
ja teraz jezdze...palcem po klawiaturze..powazxniej..odlioczam godziny..bo fizycznie odpadam..a checi mam wciaz meeega na spacery..rowery..bieganie..itd..a mecze sie zwyklymi prostymi czynnosciami...ech...
dzis bylam na zakupach..takie *******ki do domu kupilam..oczywiscie wszystko ponad moje mozliwosci i zostawilam zakupy w bagazniku..nawet nie moge sie teraz nimi nacieszyc...bo ledwie z dwoma reklamoweczkami wlazlam;/...zjadlam sniadanko..polozylam sie i wstac mi ciezko..
dzis bylam na zakupach..takie *******ki do domu kupilam..oczywiscie wszystko ponad moje mozliwosci i zostawilam zakupy w bagazniku..nawet nie moge sie teraz nimi nacieszyc...bo ledwie z dwoma reklamoweczkami wlazlam;/...zjadlam sniadanko..polozylam sie i wstac mi ciezko..
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja jeżdżę rzadko, bo pogoda była kiepska ostatnio- a jak jest ładnie, jak np. wczoraj, to kibluję w robocie, np. wczoraj byłam w domu po 20.
A jak przejadę 10-15 km to mało ducha nie wyzionę :-) kondycja na poziomie zerowym. Jedyne, czym się usprawiedliwiam, to to, że jeżdżę z Martunią, a jak się jedzie z większym obciążeniem, jest bardziej ciężko jakoś sobie trzeba tłumaczyć
Rusia, najwyższy czas na odpoczynek!
A jak przejadę 10-15 km to mało ducha nie wyzionę :-) kondycja na poziomie zerowym. Jedyne, czym się usprawiedliwiam, to to, że jeżdżę z Martunią, a jak się jedzie z większym obciążeniem, jest bardziej ciężko jakoś sobie trzeba tłumaczyć
Rusia, najwyższy czas na odpoczynek!
ja od wrzesnia chyba bede na rowerze codziennie z dwojka jezdzila- czy bedzie to mozliwe?- ktora wiudziala takei rozwiazanie...bo masakra bez samochodu...tak codziennei...;/..narazie o tym nie mysle tak..ale ale..nie wykluczam nawet przeprowadzki..bo codzienne dralowanie ...no luz by byl..w jedna..i z powrtottem..ale po paru h powtorka..no nic..moze sytuacja sama sie wyklaruje..(wygram w totka kupie drugie auto..albo nieee- skoncze dom w Pl i wroce!..taka mam nadzieje-hahaha
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja na sama mysl o sporcie jestem zmeczona..wczoraj chcialam kupic hula hop...ale jakies takie lekkie byly ...bez sensu...wiec nie wzielam...
Rower mam stoi,zardzewial juz... bez siodelka w dodatku...patyk w dupe i moge jechac ;-)
Rower mam stoi,zardzewial juz... bez siodelka w dodatku...patyk w dupe i moge jechac ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
o widzisz jaki super pomysł
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
taki kawał był kiedyś o zakonnicach, co to zakładały siodełka przed klasztorem
Podziel się: