reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
no nie wiem..naczytalam sie i nasluchalam, ze lepiej z przodu poduchy wylaczyc- dla bezpieczenstwa..
w ksiazce-..no niby powinno..
niedawno wrocilysmy z Duska..po drodze mala padala...hulajnoga juz ja znudzila..no i przykry zyciowy przypadek- mamooo kupee chceee...myslalam, ze sie rozplacze:O...po drodze zaliczylismy krzaki;/...

No coz bywa...moge sobie wyobrazic ze Ci sie wyc chcialo...mnie do szalu doprowadza zawsze kiedy wchodzimy do sklepu,wkladam kilka rzeczy w koszyk ,lista dluga a tu trzeba sie zawijac bo mloda zaraz sie podoi jak natychmiast nie wyjdziemy..a pytam sto razy wczesniej czy musi!!

hehe temat kupy- my mamy na swoim koncie zasrane juz wszystkie krzaki po drodze z przedszkolado domu - bo przeciez w przedszkolu mu sie nei chce....o sikaniu to nawet nie wspominam;)

U nas nie ma mowy o wyjściu z domu bez zrobienia siku, a i tak czasem się Marcie zachce w najmniej odpowiednim momencie- tyle że jak faktycznie się chce, to zdzierżę, ale jak parę kropelek poleci to mnie szlag trafia, albo tak jak Pati pisze, pytana kilka razy mówi, że nie chce, a za 5 minut już chce, to mnie drażni nieludzko!

Klaudia ma swoje pory robienia kupki...tuz przed wyjsciem do przedszkola..i w piatek wyszlysmy..a ona..mamo kupeee...no mowie- dojdziemy do przedszkola zrobisz..tam zapomniala czy co...odechcialo sie do 15.30?..no i droga powrotna...mus;)..ale na szczescie takie akcje raczej sie nie zdazaja..bo tez przypominam przed wyjscie...

Moja mloda kupe umie wstrzymac ;-)

A u mnie KONIEC z moim uzaleznieniem bo bede gruba jak berta!!! zero nachos zapiekanych z serem...ja potrafilam to jesc na sniadanie,obiad i kolacje ...
e045.gif
No i kupuje hula hop...cwiczen mi sie nie chce wykonywac ale to moze bedzie mi sie chcialo robic :-)

reklama
Do góry