reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wczoraj mialam znow ogromna ochote na nachos zapiekane z serem...normalnie jak cpun chodzilam...ale nie kupilam... :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Daj no tu zdjęcie tego nachosa nigdy tego nie jadłam
patrycja24berlin
No to sa te takie "chipsy"trojkatne... ja to robie roznie...np.wysypuje na laterz...na to kroje cebule w krazki czerwona,mozna dac pomidory,kawalki kurczaka,swieza pietruche...mozarella i jakis zolty ser i wkladasz do piekarnika badz mikroweli...ale z piekarnika lepsze
nachos mit käser überbacken - Google-Suche
nachos mit käser überbacken - Google-Suche
patrycja24berlin
Tu ludzie to czesto zamawiaja do piwa... ale ja np.tez robie jako dodatek do salatek :-) no ale skonczyly sie dobre czasy bo normalnie stowe bede wazyc :-) polecam z ostra papryka tez :-)
Hehe. Ja mam ostatnio też napad na jedzenie ale to w związku z comiesięczną przypadłością. A tak się męczyłam żeby ładnie w bikini wyglądać a tu po ostatnich deserkach już brzuch dostałam. No ale co mam się przejmować. Byliśmy tu ostatnio na plaży nad Morzem Północnym i jak zobaczyłam że tu wszystkie babki w bikini chodzą nawet takie co dobrze ponad 100 kg mają to się przestałam przejmować. No ale mimo wszystko trzeba się na silownię zapisać bo inaczej lepiej nie będzie
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Noo, jak kiedyś jak jeździłam do Szwecji do pracy to lubiłam chodzić na plażę- dookoła prawie same wieloryby i ja przy nich jak laska nie z tej ziemi się czułam
A żrę ostatnio jak smok. Niby też przed comiesięczną przypadłością, ale przecież na hormonach jadę, więc chyba nie powinno to wpływać, i nie wpływało- a od trzech miesięcy bardzoooo!
A żrę ostatnio jak smok. Niby też przed comiesięczną przypadłością, ale przecież na hormonach jadę, więc chyba nie powinno to wpływać, i nie wpływało- a od trzech miesięcy bardzoooo!
Podziel się: