reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

a ja leze sobie..wszystko mnie wkurza...staje na wage- jestem przerazona..czuje sie jak wiezien swojego ciala..koncowka ciazy mnie dobija! i ta zgaga..to sobie pomarudzilam...:p

reklama
Tu ludzie to czesto zamawiaja do piwa... ale ja np.tez robie jako dodatek do salatek :-) no ale skonczyly sie dobre czasy bo normalnie stowe bede wazyc :-) polecam z ostra papryka tez :-)

No ja też się upasłam jak prosie i jakoś tak zrzucić ciężko. Pewnie organizm przestawił się na starość na pobór kalorii z kosmosu:)

Hehe. Ja mam ostatnio też napad na jedzenie ale to w związku z comiesięczną przypadłością. A tak się męczyłam żeby ładnie w bikini wyglądać a tu po ostatnich deserkach już brzuch dostałam. No ale co mam się przejmować. Byliśmy tu ostatnio na plaży nad Morzem Północnym i jak zobaczyłam że tu wszystkie babki w bikini chodzą nawet takie co dobrze ponad 100 kg mają to się przestałam przejmować. No ale mimo wszystko trzeba się na silownię zapisać bo inaczej lepiej nie będzie:-D

reklama
Noo, jak kiedyś jak jeździłam do Szwecji do pracy to lubiłam chodzić na plażę- dookoła prawie same wieloryby i ja przy nich jak laska nie z tej ziemi się czułam :-D
A żrę ostatnio jak smok. Niby też przed comiesięczną przypadłością, ale przecież na hormonach jadę, więc chyba nie powinno to wpływać, i nie wpływało- a od trzech miesięcy bardzoooo!

Do góry