..jak sie tak bujne to w Pl wszytskie na rowerze odwiedzeRusia, Ty to jesteś poza konkurencją:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A zapraszam zapraszam i podziel swoje km przez 2 bo przecież Gracjan z Toba pedałuje
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Gracjan-pasazer na gape ;-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja się zastanawiałam, co Rusi tak dobrze idzie, a ona z pomocnikiem
Tak czy siak na ambicję mi wjechałaś Rusiu, jak nie będzie padać, dziś rower idzie w ruch :-) trzeba wykorzystać to, że będę w domu o cywilizowanej porze, wychodzę dziś z pracy o 14, bo o 15.15 impreza w przedszkolu.
Tak czy siak na ambicję mi wjechałaś Rusiu, jak nie będzie padać, dziś rower idzie w ruch :-) trzeba wykorzystać to, że będę w domu o cywilizowanej porze, wychodzę dziś z pracy o 14, bo o 15.15 impreza w przedszkolu.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia a normalnie o której wychodzisz?
Kasia Kucińska
Normalnie to powinnam o 17:15, ale zwykle jakąś godzinę później. Choć powoli zaczyna się to zmieniać :-)
Kasia Kucińska
No i dupa, wieje tak, ze mało głowy nie urwie- więc rower czeka...
reklama
co do pogody...u mnie dzis wieje..leje..coprawda bylismy na miescicie Klaudia w samej katanie, a ja w sweterku..ale zmarzlysmy ze hej...
Fredzia przesadzasz kobito! jestes piekna kobieta - nie wiem skad ta niska samoocena!!!
Fredzia przesadzasz kobito! jestes piekna kobieta - nie wiem skad ta niska samoocena!!!
Podziel się: