reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja tam uwielbiam sobie na solarium skoczyć bo generalnie nie lubię bladości wg mnie wygląda niezdrowo;) a poza tym to takich skwar zjaranych na solarze też nie trawię wszystko z rozsadkiem;)

reklama
zgadzam sie z Toba Syla w 100%

Fredzia- kg na minusie- zazdroszcze! a wloski farbuj i lej na wszystko inne ciesz sie, ze kilka kg zgubionych;)

Fredka zazdroszczę:tak:

a moja waga przestała działać, zawiesiła się, chyba daje mi coś do zrozumienia i strajkuje;-):-D

Fredka fajnie ze schudłaś:)
ja mam minus 1 d wagi sprzed ciazy...a w obu miałam ponad 20 na plusie wiec sobie wyobrazcie coby ze mnie zostało jakbym przytyła tylko 10-ważyłabym teraz ze 40 hihi(patrzac ile spalam przy karmieniu i ganianiu za nimi i jdzac całkiem sporo)
z tego co ja wiem na solarium można tylko raczej w biustonoszu a że to cholernie niezdrowe to insza inszość...ja troche lubie ale że niezdrowo to zdarza mi sie sporadycznie - przed jakims weselem itp

Baska mow mi jeszcze..skoro tak szybko i tak pieknie! zgubilas te ponad 20..to licze, ze i mi rownie dobrze pojdzie..szczegolnie, ze juz mleczna jestem i obym takze tyle co |Duske karmila..Na plusie 12kg;/...

reklama
a ja na telefonie ...skype/rozmowy miastowe/poza miastowe i zagraniczne...w tle net... i tak od 17.30... a mamy 21.15 ..ooo ile spalonych kalorii?:D...
bo czacha dymi jak po mega wysilku..a jezyk sie placze:p

Do góry