reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u mnie niestety na plus kg ;( ale ostatnio miałam leniwy tryb,do wczoraj, robiliśmy sianokosy kosiarka to się opaliłam i poruszałam. I grabie poszły w ruch
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamoot, Baśka, gratuluję zgubionych kilogramów!
Baśka, jak zaczęłam stosować krem do biustu Eveline, taki w różowej tubce, to mi urosły zrobiły się pełniejsze, jędrne, normalnie przed porodem takich nie miałam- nosiłam 75B, po karmieniu 75C ale były brzydkie flaki, płakać mi się chciało jak patrzyłam w lustro, a teraz ładne 75D więc po karmieniu zaczynaj nacieranie, i cycuchy będą miód malina :-)
Rusia, nie marudź, bo upomnienie wystosuję! Wyglądasz bardzo ładnie, a na gubie nie kilogramów przyjdzie czas. I założę się, że zgubisz je błyskawicznie!
Sylwia, przy takiej pogodzie trudno prowadzić aktywny tryb życia... ale może wreszcie zrobi się ładniej!
Baśka, jak zaczęłam stosować krem do biustu Eveline, taki w różowej tubce, to mi urosły zrobiły się pełniejsze, jędrne, normalnie przed porodem takich nie miałam- nosiłam 75B, po karmieniu 75C ale były brzydkie flaki, płakać mi się chciało jak patrzyłam w lustro, a teraz ładne 75D więc po karmieniu zaczynaj nacieranie, i cycuchy będą miód malina :-)
Rusia, nie marudź, bo upomnienie wystosuję! Wyglądasz bardzo ładnie, a na gubie nie kilogramów przyjdzie czas. I założę się, że zgubisz je błyskawicznie!
Sylwia, przy takiej pogodzie trudno prowadzić aktywny tryb życia... ale może wreszcie zrobi się ładniej!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja znowu ogłaszam mobilizację bo wcale kg na plus mi niepotrzebne dzisiaj najpierw ide na spacer z kijami potem na truskawki - sama zbieram na polu u sasiada na swoje potrzeby a na wieczór orbitek
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U mnie ładna pogoda, więc mogłabym na rower śmignąć, ale jakos bez Martusi mi się nie chce.
reklama
Podziel się: