reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

W końcu waga zaczęła mi wracać do stanu z przed ciaży. Dzis rano pierwszy raz po urodzeniu Stasia zobaczyłam na wadze 59 kg :-) Oby tak dalej (jeszcze z 1 lub 2 kg). Jak miło wchodzić w letnie spodnie :-)

reklama
a ja mam juz minus 3 kilo i tylko 62 na wadze!!! szok-jak bede w takimtempie chudła...a najgorsze ze chudnie nie tam gdzie trzeba, cycki flaki a i tak właśnei zapalenie zaliczam :(

A u mnie niestety na plus kg ;( ale ostatnio miałam leniwy tryb,do wczoraj, robiliśmy sianokosy;) kosiarka to się opaliłam i poruszałam. I grabie poszły w ruch:szok:

Mamoot, Baśka, gratuluję zgubionych kilogramów!
Baśka, jak zaczęłam stosować krem do biustu Eveline, taki w różowej tubce, to mi urosły :szok: zrobiły się pełniejsze, jędrne, normalnie przed porodem takich nie miałam- nosiłam 75B, po karmieniu 75C ale były brzydkie flaki, płakać mi się chciało jak patrzyłam w lustro, a teraz ładne 75D :-D więc po karmieniu zaczynaj nacieranie, i cycuchy będą miód malina :-)
Rusia, nie marudź, bo upomnienie wystosuję! Wyglądasz bardzo ładnie, a na gubie nie kilogramów przyjdzie czas. I założę się, że zgubisz je błyskawicznie!
Sylwia, przy takiej pogodzie trudno prowadzić aktywny tryb życia... ale może wreszcie zrobi się ładniej!

Ja znowu ogłaszam mobilizację bo wcale kg na plus mi niepotrzebne dzisiaj najpierw ide na spacer z kijami potem na truskawki - sama zbieram na polu u sasiada na swoje potrzeby a na wieczór orbitek

a ja mam mnostwo na plusie mimo, ze sie nie oszczedzam...od rana do wieczora na pelnych obrotach..czasem jeszcze rowerek..a i tak roosne;/...

reklama
Do góry