Ja się cieszę - bo co prawda waga od jakiegoś tygodnia stoi w miejscu - zostało około 5kg ale centymetry leca w dół - bioderka 100 cm - tak jak przed ciążą, pas 79 - jeszcze 5 cm na plusie, a biust...pomine bo niech sobie jest większy - a co tam ;D
reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Tez sie zastanawialam co z dziewczynami....Agatatje uciekinierko wracaj tu do nas !!!!
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Kurcze przyznaje sie ze wam zazdroszcze bardzo ładnie wyglądacie . Ja w ciąży przytyłam 31kg :-[ (aż wstyd się przyznawać) zostało mi jeszcze 8 kg ale to wsumie nie problem ..... najgorszy jest brzuch ogromniasty worek pokryty rozstepami ehh .... no nic zaczełam intensywnie ćwiczyc może woreczek zniknie niebawem :
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Noooo, nieładnie AGATATJE, Ja urodziłam 20 maja i zostałam u swoich czerwcóweczek !!!!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja urodziłam 29 maja i też zostałam!!! Raz nawet do majówek zajrzałam, ale jakoś sie tam nieswojo czułam... Tu jestem u siebie, znamy się już trochę. Razem byłyśmy w ciąży to i dzidzie będziemy razem wychowywać, prawda?Agaciulka28 pisze:Noooo, nieładnie AGATATJE, Ja urodziłam 20 maja i zostałam u swoich czerwcóweczek !!!!!!
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
hmmm szkoda że wcześniej nie "odkryłam" tego forum. milutko tu u was ale tak jakoś dziwnie się czuje wrzucając swoje trzy grosze do waszej zgranej "rodzinki"
Podziel się: