reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ta tam sie raczej nie ludze...ogladalam program o tych wszystkich kremach np na cellulit itd...i to tylko wyciaganie kasy od nas zdesperowanych kobiet...i to fakt...ja uzywalam vishi ta 2 tygodniowa intensywna kuracje przez 8 tygodni a nie jak pisali przez 2 tyg i super mialo zniknac
...i nawet po tych 8 tygodniach nic nie pomoglo... :mad: :mad:
Mustelle na rozstepy tez uzywalam..wynik...na bruchu mam,na udach mam ,na dupie tez mam za przeproszeniem!!!!!!!!!!
a prawie cala ciaze uzywalam..i oliwka dodatkowo sie smarowalam..nie ma na to rady...jesli tendencje mamy taka to nic nie pomoze..a na celullit jedyna rada to masaze szczotka i cwiczenia...basen pomaga super...kiedys plywalam codziennie przez dwa tygodnie po godzinie i super efekty widzialam ...a na rozstepy pomaga jedynie ...czas..wyjasnieja ale nigdy nie znikna:(:(:(:(

reklama
Był pomysł na zdjęcia sprzed i po ciąży... to może ja zacznę - zdjęcie w sumie już z ciąży - ale dopiero 4ty tydz - nasza rocznica ślubu we wrześniu 2005 i zdjęcie z chrzcin- czyli 13 sierpień 2006 - mieszczę się w te same ciuszki tylko są bardziej opięte (w biuście ciężko się zapiąć...) - mam jeszcze około 5 kg do przodu...ale odsysanie tłuszczu co 3h działa niezawodnie ;D

A jeszcze jeden mój drobny osobisty sukces - od niedzieli noszę znów obrączkę - co prawda wkładanie i zdejmowanie na mokro ale co tam ;D Od ponad pół roku nie wchodziła w ogóle na palec....

Basiu bardzo ladnie Ci w takim odcieniu rozu ;) A o wlosach nie powiem bo zazdroszcze ;D sama twardo zapuszczam i zaluje ze scielam ...ale odrosna ;)

dzięki Fusik
Patrycja to myślisz że już nic nie pomoże? może po prostu nie na każdego działa tak jak wiele różnych innych rzeczy ja nigdy nie miłam tendencji do rozstępów a teraz też mam tylko na piersiach i chcę wierzyć że znikną

to ja wam pokaże jak ja gruba e ciąży byłam
Znalazłam nawet zdjęcia w tej samej bluzce :) Po porodzie nie mam jeszcze zrobionego zdjęcia tak w całości bo wstyd... ale juz nie długo :)

kurcze Fusik- nieźle!!! ale i tak- i tu i tu wyglądasz kwitnąco!!!

Ja stanęłam wczoraj rano na wagę- i już ta sprzed ciaży!!!!yuoopi!!

aa..ostatnio pomyśałam o Agatatje- gdzie sie ona z Olafkiem podziewa??..i Cicha??..dużo dziewczyn nam zamilkło:(

och tak- !:)- już tam byłam i ją przywołałam do rozsadku:)- z nami cieżar ciaży..a radości i pokazywanie Olafka innym :mad: :laugh: ;)

reklama
Do góry