reklama
rany. Baska dla ciebie waga 62 jest w miarę. a co ja mam powiedzieć. Jestem od Ciebie wyższa o 2cm. waga w tej chwili 76 kg. Ratuuuuuuunku.................!!!! jej.... ja nie mogę tej paskudnej wagi wogóle ruszyć! Nie jem słodyczy, nie pije cherbaty..... tylko wodę. To poprostu katastrofa. Chodze na aerobik. Męcze się... a tu nic. Zacznę zaraz płakać. Chlip... chlip........
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka ja mialam taki sam problem...Waga z 68 nie chciala sie ruszyc mimo ze sie odchudzalam itd...potem po dlugim czasie nawet nie wiem kiedy spadla do 64...Wtedy znowu zastoj,szlag juz mnie trafial i spadlam do 59.7... A wiec cierpliwosci i nie waz sie codziennie....
basienka33
Początkująca(y)
ja własnie wróciłam z areobiku,ledwo zyje na wage nie wchodze moze za tydzien tak powiedziała mi trenerka(podobno narazie puchna mi miesnie)kupiłam tez pas który dzisiaj załozyłam i efekt mokre dresy:-);-) ale chyba cos daje skoro tyle sie wypociłam :-)
Fredka jeszcze troche pochodzimy na areobik i laski bedziemy na wiosne zobaczysz:-):-)
Fredka jeszcze troche pochodzimy na areobik i laski bedziemy na wiosne zobaczysz:-):-)
basienka33
Początkująca(y)
nie wiem czy mi wyszło ,moze sie otworzy:-)jak nie to spróbuje jutro
moja Zuzia
basienka33
Początkująca(y)
niestety nie otwiera sie jak Paulina bedzie miała czas to mi wstawi:-(
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Basienka fotki wstawiasz????
Podziel się: