reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

A ja mam okropne paznokcie :-:)-( ciągle mi się łamią, rozdwajają, co uhoduję w miarę wyglądające to zaraz mi się łamie i wszystko w diabły bo przy samej skórze praktycznie muszę obciąć i resztę też skrócić :-( ładne miałam pod koniec ciąży i jakieś 4-5 miesięcy po porodzie, a potem znów to samo. Biorę witaminy, maluję odżywkami, i nadal porażka... może macie jakieś sprawdzone sposoby na ładne pazurki?? będę bardzo wdzięczna.
A co do kilogramków, to wskazówka 2 tyg temu zatrzymała się na 60 :szok: śmiałam się do Sylwka, że tyle to ja w połowie ciąży ważyłam, to może i teraz jestem- ale niestety nie. Oj trzeba by trochę mniej słodkiego jeść i ze 3 kg pożegnać, bo szyneczki urosły...

reklama
Mamoociku dobre:-D
Basienka jak masz problem z paznokciami to tipsy na pewno nie pomogą a pogorszą sprawę:tak:Spróbuj maseczek i witaminek jeszcze- skrzyp jest dobry na paznokcie w formie witamin jak i zaparzyć skrzyp i moczyć paznokcie w tym

Ja mialam strasznie rozdwajajace sie paznokcie,do tego je gryzlam :baffled: a po tipsach tez wiadomo jak wygladaja i stosowalam odzywke sally hanson...Juz raz mialam kiedys jedna i teraz kupilam znowu-jak dla mnie rewelacja...ale stosowalam codziennie...przez conajmniej miesiac i teraz mam swoje pico bello :-)

to jestem zła- bo zrzarłam w lutym 250 tabletek- skrzyp polny pokrzywa (humavit)w ciagu miesiaca bo trzeba je jesc do 4 - 3 razy dziennie:szok:..i w sumie troszke mniej mi włsy wypadaja..a paznokcie - jak zawsze - klapa..a i skórki mam jakies takie fe. a pytałam w kilku aptekach o polecany przez \Was produkt i odradzali..nie mieli..i poradzili ten co zaczełam od nowa jesc.....................:baffled:po nim to faktycznie super hiper cera jest i na przemiane materii wpływa:rofl2:a ma tez na włosy i paznokcie:baffled:

zdjecia wstawie jak Paulina przyjdzie ze szkoły pomoze:-)
do włosów polecam odzywke Vax dostepna w aptekach dla mnie rewelacja:-)odzywke do paznokci wypróbuje:-)
Rusałka tych tabletek to sie objadłas :-)

a ja polecam Wam do włosów szmpon i odżywke Dove do włosów zniszczonych moim zdaniem rewelacja i cenowo tez (chodzi mi o taka serie w granatowym opakowaniu) włosy sa po nim super:-)

ale się kobitki rozgadałyście :) miałam jakoś spore zaległości więc nadrabiam :)
u mnie waga przy której myślę będę sie najlepiej czuła to jakieś 62 kg (czyli 3 kg do stracenia) - i w sumie od czasów liceum pewnie mniej nie ważyłam :) co prawda wysoka też nie jestem (167 cm) ale mam taką dość solidną budowę więc myślę że nie ma co przesadzać ze spadkiem wagi bo efekt w stylu jak PAti opisała - przede wszystkim cycki chudną ;) w piątek na zakupach byłam i kupiłam sobie spódniczkę i bluzkę rozm 38 co dla mnie i tak jest dużym osiągnięciem :) bo o ile spódnice 38 to jeszcze nosiłam to bluzki w tym rozmiarze juz bardzo dawno nie...zawsze większe myślę że u m,nie pływanie też zrobiło swoje - plecki mam solidne i jak pływałam to uda mi się z lekka rozrosły...co prawda teraz to mięśnie się w tłuszcz zamieniły ale cm zostały ;)
planu żadnego na odchudzanie nie mam bo jak się człowiek nie wysypia i w takim pędzie żyje...jak samo nie spadnie to później o tym pomyślę :) acha - coś w sumie robię - kupiłam sobie zestaw herbat slim i zaczęłam spalanie i chyba lepszą przemianę materii mam jak na razie, w efekt odchudzający samych herbat nie wierzę ale trochę oczyszczający mam nadzieję będzie
a paznokcie i włosy ostatnio kiepsko - stresik wychodzi...

reklama
ja kupiłam sobie slim fast- blech- wczoraj wywaliłam....:baffled:..
pije herbatke zielona i jem chrom plus- plus wciaz humavit:rofl2:

Do góry