reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Patrycja, ty masz racje z tymi kilogramami 50 czy 100 jak sie zadba o siebie to sie super czuje.jutro fryzjer ,moze jakies tipsy a na koncu solarka chociaRz ja to spedze tam wieki (jestem blada)ale jak chcesz byc piekna musisz cierpiec ,powiedzonko mojej siostry (oczywiscie chodzi o solarium pewnie sie opale na czerwono nawet jak jestem krótko):-)
Sylwia ty przy swoim wzroscie to chudzinka jestes :-)

reklama
Ja kiedys jak zjechalam do 50-51 kg czulam sie swietnie...Cialo mialam jak ta z Pussycat Dolls :-) Zero tluszczyku...no bajka...Ale szczerze nie wygladalam atrakcyjnie...poprostu piersi male,buzia zapadnieta i jak dobilam do 58 zaraz kazdy mi mowil ze rozkwitlam ,ze wygladam ladnie itd.itp... Wiec nie moge spadac ponizej 57kg :)

Basienka kiedys libilam tipsy,ale ostatnio postawilam na naturalne..Opinie facetow wybily mi je z glowy :-D

Ogolnie mam wiecej kolegow niz kolezanek i zawsze naslucham sie w czym kobiety wygladaja ladnie,co jest estetyczne,co sztuczne ,nie do przelkniecia ;-):-)

Basienka a tak na marginesie-moze nam sie w koncu ujawnisz?? :-)

Oj już bym chciała zacząć zrzucać te moje kilogramy. Strasznie słoniasto się czuje.:baffled:

Mamootku? Czy to o mnie nie piszesz?:-pW pierszej ciąży jakoś ten brzuch tak mi nie przeszkadzał... Tzn. chcę napisać, że nie jest wielki, ale mam uczucie jakby był ogromny:baffled: A tu jeszcze 3 miesiące przybierania na wadzę i w cm:szok:

A wiecie że ja nigdy tipsów nie miałam bo mam swoje paznokcie mocne, zdrowe i ładne;-):tak:Ostatnio mąż do mnie mówi idź do fryzjera, zrób sobie tipsy jak chcesz a ja się śmiałam bo mówię do niego że na tipsy szkoda kasy bo jak ja wiecznie coś robię - sprzątanie, przewijanie Matka, robota w ogródku to mi akurat tipsy potrzebne:-DDo solarium nie chodzę też bo niestety mnie nie opala. Zresztą ogólnie od kilku lat mam problemy z opalaniem a strasznie lubię takie opalone ciałko. Niestety zostają mi jedynie balsamy brązujące albo samoopalacze:-(

Ania najpierw skocz na takie lozko doladowujace pigment...wtedy normalne solarium...albo kup sobie tabletki specjalne w aptece :tak: A zamiast tipsow moze maseczka? :-)

Dzięki Pati za podpowiedź tylko ciekawe czy u nas mają takie łóżka:baffled:Muszę się dowiedzieć bo ja to nie w temacie jestem. A maseczka na pewno:tak:

u mnie własnie z paznokciami tak sobie zawsze miałam mocne ,ale od pewnego czasu sa bardzo łamliwe i rozdwajaja mi sie.Brałam witaminki i odzywki uzywałam ale nic nie pomogły:-(dlatego pomyslałam o tipsach:-)a moze jednak maseczka mi lepiej zrobi
Patrycja o takim łozku to nie słyszałam !!!pewnie w Polsce jeszcze nie ma:-(dla mnie byłoby odpowiednie
co do zdjec to ja wychodze na nich fatalnie wiec mam mało ,za to reszta rodzinki slicznie ale nie wiem jak wstawic te zdjecia na zastrzazony???

reklama
Baska na zastrzezony nie masz jeszcze dostepu...
Proponuje wejsc na Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki
tam zaladowac fotke,wybierz np.przedostatni link ,przed linkiem wpisz
i juz Was widzimy :-)

Do góry