reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja uwielbiam patrzec na siebie z rana...taka wklesla,jedrna... i ten stan przed @ piersi powiekszone mam o rozmiar i stoja jak sylikony...:-) i tak mam juz prawie z 10 dni przed miesiaczka :rofl2:

reklama
A tak patrzac po kobietach-jesli kobieta jest zadbana,ladnie ubrana,modna fryzura,ladny makijaz,zadbane dlonie to czy wazy 50 czy 100 kg.wyglada ladnie...:tak:

patrycjo zgadzam się z toba. Mozna byc szczupła, zgrabną a nikt oka nawet na tobie nie zawiesi. waga to nie wszystko. masz świętą rację:-)

A co do wagi ? ile chciałabys ważyć Sylwio? Ja swój wzrost dawno wagą przebiłam... Hi, hi:-):-):-):-D

No to powinnaś ważyć tyle żeby się dobrze czuć:tak:
Ja to się super czułam jak ważyłam 55 ale to było 5 lat temu i po chorobie waga szybko rosła a po ciąży dodatkowo zostało. Ale nie ma co się zastanawiać tylko muszę się brać do roboty i do wakacji muszę ważyć przynajmniej 59- 60 kg

reklama
Pati, Ty musisz mieć super figurę, bo ja ja ważyłam poniżej 60kg (przed 1 ciążą) to nigdy nie udało mi się wbić w S:sorry2::baffled:Biodra...

Kasiu? Czy Ty o mnie nie piszesz? :-p
Ja zawsze miałam dół M i górę S. Ciekawe, czy po ciązy uda się wrócić to tych parametrów....
Oj już bym chciała zacząć zrzucać te moje kilogramy. Strasznie słoniasto się czuje.:baffled:

Do góry