reklama
basienka33
Początkująca(y)
Cicha ,narazie odpoczywaj pózniej zajmiesz sie figurka :-)
Cicha jestes niezłakilka dni po porodzie..a ta juz sie za siebie bierze..PODZIWIAM!..ale odpoczywaj sobie jeszcze..zdazysz schudnac..ba kg same spadna..tylko trzeba troszeczke wecej czasu niz 5 dni;-)
Syla - poza- na stojaco i lezacoprosimy
Syla - poza- na stojaco i lezacoprosimy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja ze szybko wszystkim sie nudze sprzedaje mojego orbiterka dodam stowe i ide po porzadne okulary a co se bede zalowac nie?;-)
Pati- wiedziałam i jasne, ze sie nalezy! nie ma to tamto:-)
a ja bym z miłą checia odkupiła..w takich sprawach jestem dosc wytrwała..mi staasznie brakuje mojego rowerku stacjonarnego w UK..i na dniach sobie(mam nadziejesprawie
AniuB - wielkie brawa!
a ja bym z miłą checia odkupiła..w takich sprawach jestem dosc wytrwała..mi staasznie brakuje mojego rowerku stacjonarnego w UK..i na dniach sobie(mam nadziejesprawie
AniuB - wielkie brawa!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A wkurzylam sie bo tu mi sie tylko kurzy,kolumbryna wielka -architekture mi psuje
A sprzedac to sprzedam pewnie ze strata...bo dalam 200 euro a na necie tak stoja ok .180 tej firmy...a orginalnie zapakowane 240 euro... Ja akurat kupilam przecenione na 200 :-)
Ale w dupie mam najwyzej strace byle sie gwona pozbyc...slonce wychodzi,okulary potrzebuje:-)
A sprzedac to sprzedam pewnie ze strata...bo dalam 200 euro a na necie tak stoja ok .180 tej firmy...a orginalnie zapakowane 240 euro... Ja akurat kupilam przecenione na 200 :-)
Ale w dupie mam najwyzej strace byle sie gwona pozbyc...slonce wychodzi,okulary potrzebuje:-)
reklama
Podziel się: