reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
No fotelik z jedo berbero do kompletu. Poprzednim razem miałam też do kompletu z bebecar.
Myślę, że będzie ok. Z tego co pamiętam, to za długo w nim maluszek nie pojeździł, bo rósł jak na drożdżach i sprawdził się.
Kolejny wybraliśmy firmy Ramatti i polecam, bo ma 2 lub 3 pozycje do spania i mały prawie sobie leżał w aucie, sprawdził się rewelacyjnie i bardzo atrakcyjny cenowo. Teraz jeździmy maxi cosi fero fix - polecam! I ten posłuży nam dłużej.

A ja właśnie wróciłam z pierwszego macania i mój mutsy evo ewoluuje na igo... Zaraz muszę poczytać - zrobił na mnie najlepsze wrażenie :)

e-de - dla mnie igo był strasznie twardy w podbiciu, on jest właściwie całkowicie bez amortyzacji. Jak dojdzie ciężar dziecka i zakupów to będzie ciężko wjeżdżać na chodniki.

Jendak zamawianie w ciemno wózka przez net to niełatwe zadanie... Ja w Evo byłam zakochana po uszy! A jak go zobaczyłam na żywo to się troszkę rozczarowałam... Amortyzacja i w evo i igo jest bez szału - ale wykończenie igo jest znacznie lepsze. Np w spacerówce w igo jest taka pianka a w evo - pomarszczony materiał. Budka w igo w spaceróce jest taka, że można prawie całe dziecko schować jak pod parasolką i chodzi bardzo lekko. Koła pompowane w stardarcie. Pałąk już nie jest piankowy. Niestety przekłada się to na cenę. Igo jest droższy. I w rachubę wchodzi tylko czarny stelaż jak dla mnie. Srebrny wyglądał okropnie - jak rower :) Jeden i drugi rozkłada sie na płasko i to tak lekko... Kosz na zakupy wydał się mi też bardziej pakowny w igo. Nie skreśliłam jeszcze evo - ale mam sporo do myślenia. Ale należy pamiętać, że nie ma wózków idealnych!

Do spacerówki jeszcze chwila :) Na szczęście. Ja dziś jak oglądałam tylko łóżeczka - to dostałam oczopląsu i kręćka - a jeszcze przecież są inne sklepy i stronki internetowe... Ja nie wiem jak ja dam radę wybrać - zawsze mam problem z dokonaniem wyboru....

Ja tez tak za pierwszym razem wybieralam dlugo :) a teraz... czyms trzeba dzieciaki wozic z jednego miejsca do drugiego a wybor wozkow maly wiec szybciej sie zdecydowalam. A Maclarenem mozna dziecko od urodzenia wozic :tak: (wiadomo ze gondola lepsza zwlaszcza w okresie zimowym ale jakbym potrzebowala pojedynczy wozek w lecie to chyba bym nic nie kupila I wozila w spacerowce rozlozonej na plasko).

Moje wymogi bardzo sie zmienily, 3 dziecko bede pewnie toczyc ;-) bo po co wozek ;)

reklama
Do góry