reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
Hahahahaha :) Dzięki za Wasze opinie, w ogóle mi nie pomogłyście :p hahahahahaha :)

My mamy trzy typy:
czarny z pomarańczą
czarny z czerwonym
i szary z petro blue (czyli to co się Lor podoba :) )

I bądź tu mądry.... ;)

Hahahahaha :) Dzięki za Wasze opinie, w ogóle mi nie pomogłyście :p hahahahahaha :)

My mamy trzy typy:
czarny z pomarańczą
czarny z czerwonym
i szary z petro blue (czyli to co się Lor podoba :) )

I bądź tu mądry.... ;)

Wez czerwony albo pomaranczowy :) w zimie bedzie fajnie wygladal - taki kolorowy, rozweseli szaro -bure albo biale tlo :)

widzę że mamy te same problemy... my też lada dzień chcemy się wybrać zamówić Mutsy ale nadal nie wiem jaki kolor ;/ podoba mi się granatowy, błękitny i czerwony.... i bądz tu madra .. ;)

a ja po dzisiejszej wycieczce chyba zdecydowałam - tak na 99% jednak JEDO FYN wersja nowsza MEMO MAŁPKA - JEDO Wózek FYN 4DS MEMO głęboko-spacerowy 2013 WYSYŁKA 0zł oczywiscie mamy problem z kolorem bo mojemu podobaja sie calkiem inne niż mi i paradoksalnie ja bym wzieła jakiś stonowany -bardziej uniwersalny(co by sie przydal jeszcze moze dla drugiego dziecka ) a on typowo dziewczecy fiolet np. ;-)

napewno odpada X-LANDER, Bebbetto solaris , bebetto luca wyglada całkiem niezle ale nie ma opinii wogole o nim i w porównaniu do Jedo wyglada jednak tandetniej
no a MUTSy Evo jakos mnie nie przekonał ...

reklama
monia
a
kurat w sklepie była osobno i spacerówka i gondola obok siebie takze ogladalismy obydwa ale nie przepinalismy osobiscie. W tej nowszej wersji memo gondola posiada niezależną budkę która nie jest przepinana do spacerówki. w odróżnieniu od starszego modelu można ją przenieść za pałąk budki to mi się też podobało. wymiary gondoli wewnętrzne w cm dł/wys/szer; 80/20/35 wydaje mi się że całkiem spora

Do góry