reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
No i wyszło inaczej :-p
Od kilku dni licytowałam wózeczki Graco symbio - ale niestety 5 aukcji elegancko przegrałam :zawstydzona/y:

Dziś ujżałam wóz i powiedziałam sobie to jest do -zakochałam się :)
MUSZĘ GO MIEĆ !!!
siedziałam przy kompie pół dnia !
WYGRAŁAM AUKCJE !!!

Maxi Cosi Mura 3 3w1
maxi cosi mura 3.jpg
Kupiłam używany (niby mało ,po 1 dzidziusiu-zadbany)
Wylicytowałam 790zł + (oczywiście przesyłka 80zł)
Więc cena super jeśli chodzi o ten wozio ( nowy 3w1 ok 2.8/3tyś):szok:

Zobaczymy jak w realu będzie i troche mam mieszane uczucia co do tej poręczy na spacerówce w literke "T" zobaczymy :)

Załączniki

• maxi cosi mura 3.jpg
    maxi cosi mura 3.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 67
love - gratuluje zakupu wózka !!! :-):-):-) ... ja tez go brałam pod uwagę i właśnie w wersji trzykołowej bo jest dużo zgrabniejszy niz z 4. Czytalam że jest stabilny wiec pod tym kątem nie ma się czego obawiac i pałąk mi się podoba. Podobno jest praktyczny i dobrze się sprawdza. Jest zgrabny a w niektórych wózkach zwłaszcza tych polskich sa takie grube bufiaste i pół dziecka zakrywają. No i dodaje nowoczesności ;-) ... kolorek ten granatowy czy inny?

Love prawdziwa okazja Ci się trafiła, bo sam fotelik używany na allegro kosztuje ok 200-300zł! Ja mam czarną spacerówkę i później miałam też czarną parasolkę i jakoś nie odczuwałam że bardziej się grzeje niż inne.

Lori na jaki wózek się zdecydowałaś ?

Co do tej parasolki o którą pytałam to właśnie chodziło mi o to że można do niej fotelik maxi cosi dopiąć, bo jak nie ta to zostanie pewnie bebe confort bo wcześniej miałam i byłam zadowolona.

Mysza - ale ty myslisz o takich większych parasolkach jakby w stylu peg perego czy takich lżejszych juz mniejszych jak maclaren? Bo jak te mniejsze to raczej nie ma opcji wpiąć fotelika.

zdecydowalam sie na mutsy evo w wersji z pompowanymi kołami

a przypadkiem Maxi cosi nie wykupiło bebe confort?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry