reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
No i wyszło inaczej :-p
Od kilku dni licytowałam wózeczki Graco symbio - ale niestety 5 aukcji elegancko przegrałam :zawstydzona/y:

Dziś ujżałam wóz i powiedziałam sobie to jest do -zakochałam się :)
MUSZĘ GO MIEĆ !!!
siedziałam przy kompie pół dnia !
WYGRAŁAM AUKCJE !!!

Maxi Cosi Mura 3 3w1
maxi cosi mura 3.jpg
Kupiłam używany (niby mało ,po 1 dzidziusiu-zadbany)
Wylicytowałam 790zł + (oczywiście przesyłka 80zł)
Więc cena super jeśli chodzi o ten wozio ( nowy 3w1 ok 2.8/3tyś):szok:

Zobaczymy jak w realu będzie i troche mam mieszane uczucia co do tej poręczy na spacerówce w literke "T" zobaczymy :)

Załączniki

• maxi cosi mura 3.jpg
    maxi cosi mura 3.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 62
love - gratuluje zakupu wózka !!! :-):-):-) ... ja tez go brałam pod uwagę i właśnie w wersji trzykołowej bo jest dużo zgrabniejszy niz z 4. Czytalam że jest stabilny wiec pod tym kątem nie ma się czego obawiac i pałąk mi się podoba. Podobno jest praktyczny i dobrze się sprawdza. Jest zgrabny a w niektórych wózkach zwłaszcza tych polskich sa takie grube bufiaste i pół dziecka zakrywają. No i dodaje nowoczesności ;-) ... kolorek ten granatowy czy inny?

Love prawdziwa okazja Ci się trafiła, bo sam fotelik używany na allegro kosztuje ok 200-300zł! Ja mam czarną spacerówkę i później miałam też czarną parasolkę i jakoś nie odczuwałam że bardziej się grzeje niż inne.

Lori na jaki wózek się zdecydowałaś ?

Co do tej parasolki o którą pytałam to właśnie chodziło mi o to że można do niej fotelik maxi cosi dopiąć, bo jak nie ta to zostanie pewnie bebe confort bo wcześniej miałam i byłam zadowolona.

Mysza - ale ty myslisz o takich większych parasolkach jakby w stylu peg perego czy takich lżejszych juz mniejszych jak maclaren? Bo jak te mniejsze to raczej nie ma opcji wpiąć fotelika.

zdecydowalam sie na mutsy evo w wersji z pompowanymi kołami

a przypadkiem Maxi cosi nie wykupiło bebe confort?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry