reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powitanie

Cześć :))))
A ja mam już dwie córki :) 2 i 3,5 latka :)
I nagle niespodzianka - będzie trzecie :))))))))
Mam 35 (!!!!!!) lat... ehhh..... jestem z Warszawy, mam własną firmę związaną z nieruchomościami.
Jestem przerażona jak sobie z trójką poradzimy :)

Termin z OM 11 marca :)

Miło Was poznać dziewczyny :) Mam nadzieję, ze przez 9 m. się zaprzyjaźnimy :) Każdą moją ciążę na bb spędziałam, a potem przyjaźnie na fb się przeniosły :)))
Dałaś radę z 2 to i dasz z 3 ;) my kobietki silne jesteśmy :)

reklama
Ja was dziewczyny podziwiam. Ja sama nie wiem jak sobie dam radę z dwójką:) syn wszedzie biega jak szlony:) dobrze ze do przedszkola idzie;)

Ja was dziewczyny podziwiam. Ja sama nie wiem jak sobie dam radę z dwójką:) syn wszedzie biega jak szlony:) dobrze ze do przedszkola idzie;)
Dasz radę :) W końcu kto jak nie my ;) Ja między córkami miałam 1,5 roku różnicy i byłam sama i dałam radę:) Całe szczęście moje dzieci były bardzo grzeczne :rolleyes2:Jeszcze im nie mowilam ,ze będę mieli rodzeństwo ,po wizycie im powiem bo dziewczyny to napewno poleca się chwalić wszystkim hehe

Cześć! Mam na imię Ania, mam 2 letniego synka :) (dziś są jego 2 urodziny). Jestem w 38 tygodniu ciąży (39 od czwartku) tym razem to dziewczynka. Nie miałabym nic przeciwko jak dziś by się zaczął poród :). W ciąży z pierwszym dzieckiem pracowałam przy projektach unijnych, a teraz pracuję/będę pracowała nad najważniejszymi projektami w moim życiu :D.

Dziewczyny ja tu widzę że wielkie boom jest :D jest dużo mam co będą miały 3 dziecko :tak: super!:-) :)

michalina_ch - pewnie teraz marzeniem byłby synek co? :-D

Dasz radę :) W końcu kto jak nie my ;) Ja między córkami miałam 1,5 roku różnicy i byłam sama i dałam radę:) Całe szczęście moje dzieci były bardzo grzeczne :rolleyes2:Jeszcze im nie mowilam ,ze będę mieli rodzeństwo ,po wizycie im powiem bo dziewczyny to napewno poleca się chwalić wszystkim hehe

Ja też na narazie dzieciom nie mówię, w ogóle rodzinie powiem chyba w 20 tyg :)

Cześć :-) ja mam na imię Emilia, mam 33 lata i dwuletniego Mikołajka :-) termin ok 02.03 :-) pracuję w biurze i jestem z Łodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj jak ja teraz bym synka chciała... ale u nas w rodzinie same baby... więc nie wiem....

Ja na razie nikomu nie mówię :) za 2 tyg USG, jak będzie seruszko do najbliższej rodzinie, a reszcie po usg prenatalnym :)

Do góry