Witam potrzebuje porady. We wrześniu udałam się do ginekologa, spóźnial mi się okres wiedz zrobiłam test oczywiście wyszedł pozytywnie.Wiedz na wizycie mówię do lekarza że zrobiłam test i wyszedł pozytywnie i chciałabym się dowiedzieć czy jestem w ciąży. Lekarz mnie zbadał i mówi że to może być to wczesna ciąża przepisał mi Luteinę i mówi że jak to będzie wczesna ciąża i jak się utrzyma to będzie Pani w ciąży a jak nie to wystąpi krwawienie. Przez tydzień miałam brać Luteinę, pod koniec drugiego tygodnia pojawiło się plamienie takie brudne ze śluzem, umówiłam się na wizytę bo nie wiedziałam co się dzieje. Następnego dnia miałam wizytę ale pojawiło się krwawienie i mówie o tym na wizycie u lekarza a on mówi że nie może mnie zbadać bo badanie nie wyjdzie i mówi do mnie tak że "nie ma się co przejmować to tak jak z pierwszym okresem trza zapomnieć" powiedział że jak ustąpi krwawienie to żebym przyszła do niego to zrobi badania i kazał nie brac rządnych leków. Od piątku mam silne bóle w podbrzuszu, skrzepy i krwawienie. I nie wiem co dalej robić czy jeszcze odczekać aż krwawienie ustąpi czy zgłosić się do innego lekarza ginekologa.