reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek bety hcg

Rozumiem, dziękuje Ci za odpowiedź i przykro mi, że Cię to spotkało :( Czyli krwawienie powinno się pojawić na dniach czy to dłużej może trwać?
No myślę, że powinno się pojawić na dniach. Może się zacząć od plamienia. Mi nawet ginekolog powiedział, że y wlansie traktowac to jak miesiączkę. A betę miałam dużo większą. Pierwszy,m razem doszła do 900, w macicy pusto. I potem zaczęła spadać aż przyszło krwawienie. A w drugiej miałam aż 1600, ale też w macicy pusto, w dodatku krwawilam już dwa tyg i nie chciało mi się to krwawienie skończyć, wtedy zrobiłam test i wyszło że ciąża. Było też ryzyko ciąży pozamiacznej, bo beta najpierw źle rosła a potem dorbze i dobiła do 1600. Ale w macicy pusto, aż w końcu zaczęła spadać i przyszło konkretne krwawnike.
Jeśli chodzi o bóle to nie miałam takich, normalnie jak miesiączka przy biochemicznych.
Zupełnie inaczej było przy poronienku samoistnym z pustym jajem, ból był okropny i lzyeczkowanie w spzitalu.
Ale to nie masz się co obawiać już masz 44. Także zaraz będzie krwawienie

reklama
Wiem, smutno trochę pusto.. oczywiście, ze silne. Jeszcze będzie pięknie! 🌈
Musi być!! 😄🫶 tak dla dodania otuchy dodam tylko, że lekarz mi wyjaśnił, że to się dzieje bardzo często i tak naprawdę jakbym nie robiła testu to po prostu byłby spóźniony okres i tyle 🤷🏼‍♀️ i tak się staram myśleć, bo bym zwariowała 😵‍💫

Do góry