reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Potrzebuje pomocy . Czy mogę być w ciąży ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

EWELISIA 19

Fanka BB :)
Hej dziewczyny . Nazywam się Ewelina i mam 19 lat . Od niedawna sypiam z narzeczonym i mam pewien problem. Kochałam się z narzeczonym ostatni raz 31 października ( dodam że to był dzień płodny tuż przed owulacja ) . Nie mam objawów ciąży ale okres powinnam dostać 16 listopada . Zrobiłam dziś 17 listopada test ciążowy dwa razy i wyszła taka słaba kreska ledwo widoczna . Czy mogę być w ciąży ? I czy powtórzyć za kilka dni test?
IMG_20201117_130610452.jpg

reklama
reklama
Widziałam, że wcześniej zaszłaś w nieplanowaną ciążę i teraz możliwe że znowu, to może czas najwyższy pomyśleć o zabezpieczeniu, żeby nie było niespodzianek w przyszłości

Widziałam, że wcześniej zaszłaś w nieplanowaną ciążę i teraz możliwe że znowu, to może czas najwyższy pomyśleć o zabezpieczeniu, żeby nie było niespodzianek w przyszłości
Wtedy to była nieplanowaną ciąża . Z narzeczonym na razie sypiamy ze sobą ale specjalnie się nie staramy . Co ma być to będzie tak podjęliśmy decyzję że jeśli zajde w ciąże to oboje będziemy się cieszyć ale nic na siłę

Dzięki . Po prostu byłam ciekawa czy wgl jest taka opcja ciąży z takiego stosunku . Ostatnio bolą mnie piersi i biegam do łazienki co jakiś czas ale to u mnie częste przed okresem. Chociaż podobnie miałam podczas ostatniej ciąży
Bo objawy ciąży, i okresu sa łudząco podobne , ja tez przed okresem biegam non stop do wc , jak zaszłam w ciaze było tak samo , bolą mnie piersi przed @ , jestem drażliwa, wściekam się z byle powodu, i to nie ciaza

Trochę mi się wydaje ,że Ty się jednak nakręciłas na ciążę, hormony jeszcze pewnie trochę szaleją po poronieniu ,i dlatego co chwile pytasz czy to może być ciąża, odpusc troche ,pozwol organizmowi wrócić do normy, i decyzje o dziecku podejmijcie razem ,i świadomie, bo mam wrażenie że chlopak nie do końca ,jest takoego zdania jak Ty

To już chyba 3 Twój wątek, w którym doszukujesz się ciąży, o którą podobno się nie starasz. Zadbaj o antykoncepcje, dowiedz się trochę o swoim cyklu, ciąży i o tym kiedy robi się testy i przede wszystkim zastanów się czy naprawdę jesteś gotowa na dziecko bo póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie

reklama
To już chyba 3 Twój wątek, w którym doszukujesz się ciąży, o którą podobno się nie starasz. Zadbaj o antykoncepcje, dowiedz się trochę o swoim cyklu, ciąży i o tym kiedy robi się testy i przede wszystkim zastanów się czy naprawdę jesteś gotowa na dziecko bo póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie
Prawda.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry