reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
mój Maciuś też siadał z nóżkami do tyłu ale odkąd ja i opiekunka zaczęłyśmy bardzo zwracać na to uwagę, to po około tygodniu dziecina zaczęła reagować na prośbę "krzyżuj nóżki" i siada po turecku ale początkowo oczywiście był bunt;-)

mój tez reaguje na uwagi, ale walczymy z tym odkład zaczął samodzielnie siadać, a i tak siada brzydko...

naczytałam sie opowieści o koślawościach wszelakich i teraz panikuje

nie mówię, bo się myję i mnie nie swędzi, więc nie mam powodów kłamać :baffled:

Ja już się nie odzywam!!! Dyskusja staje się poniżej krytyki i nie będę się zniżać do pewnego poziomu...

Cóż Kasiu, miedzy nami.... chyba czujesz, że coś jest na rzeczy, skoro tak bardzo dotknęło Cię to, że bronisz się jak lwica... Jakby od tego zależało być albo nie być.

oj Kinga takie slowa z twoich swietych ust hmmm to chyba nie przystoi tak jak to pozniej i Twoje "ale jaja" no przeciez to wulgaryzm no nie???

a czy z infekcja intymna to przepraszam do tego pijesz ze ostatnio poruszylam temat nawracajacych u mnie po porodzie infekcji intymnych?????
kolejny raz przesadzilas bo to nie zalezy od tego jak czasto sie myje i chcialabym zauwazyc ze ty pierwsza napisalas "ciekawe jak zareagowalby moj R gdybym mu powiedziala ze swedzi mnie cipka" a nie ja wiec moze to ty sie jednak nie myjesz co???? i jednak klamiesz moze co??

a coz miedzy nami na rzeczy nic nie ma poprostu u mnie i wsrod znanych mi mam slowo cipka nie jest dla wulgarne tak jak u ciebie.... a wybacz pochwa hmm troszke to medyczne nie sadzisz???

no tak poziom takiej rozmowy chyba Ci nie przystoi ale nie zapomnij, ze ty napisalas tekst, ze swiadczy to o mnie jako o matce i nie wiem co masz dokladniej na mysli :baffled::confused:

jescze raz Ci przypominam ze to ty mnie ocenilas nie ja.......
ja Cie sie nie wciskam do wychowania corki i nie mowie Ci co swiadczy o tobie jako o matce zlej czy dobrej bo nie jest to moja sprawa tylko Twoja i Twojej rodziny no ale coz nie o mnie to swiadczy

ciekawe od czego zależy upodobanie do "złego" siadania. U naszej Karoli nie występowało takowe i chyba całe szczęście, bo charakterek z niej jest i pewnie trudno byłoby coś takiego jej wyperswadować.

To chyba z wygody, co?

reklama
Do góry