reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
to podsumujmy

przedstawiłam słowa cipka i siusiak od strony języka polskiego

napisałam ze każdy ma prawo mówić jak chce, i że ja nie używam słowa cipka, cipcia

i z tych wypowiedzi wynika jasno że
1.nie zgadzam sie tu z czyim zdaniem,
2.nie potrafię go zaakceptować, ta wypowiedzią
3 oceniam wszystkich

może rzeczywiście powinnam odpocząc

Karolka - chyba trochę przesadzasz... nie po raz pierwszy zresztą....
Nie lubisz Azik - ok, twoja sprawa, ale nie musisz od razu jej atakować za coś czego nie zrobiła...

wracając do postępów

czy macie problem z siadaniem dzieciaczków - tzn mój siada tak że nóżki wygina do tyłu na boki , nie potrafię nauczyć go siadać na nóżkach albo najlepiej z nóżkami do przodu.

owszem reaguje na uwagi "nóżki do przodu" ale za każdym razem \muszę mu zwrócić uwagę.

on sie wszedzie spieszy i nie ma czasu myśleć jak siedzieć bo i tak zaraz wstaje...

reklama
mój Maciuś też siadał z nóżkami do tyłu ale odkąd ja i opiekunka zaczęłyśmy bardzo zwracać na to uwagę, to po około tygodniu dziecina zaczęła reagować na prośbę "krzyżuj nóżki" i siada po turecku ale początkowo oczywiście był bunt;-)

Do góry