reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
to podsumujmy

przedstawiłam słowa cipka i siusiak od strony języka polskiego

napisałam ze każdy ma prawo mówić jak chce, i że ja nie używam słowa cipka, cipcia

i z tych wypowiedzi wynika jasno że
1.nie zgadzam sie tu z czyim zdaniem,
2.nie potrafię go zaakceptować, ta wypowiedzią
3 oceniam wszystkich

może rzeczywiście powinnam odpocząc

Karolka - chyba trochę przesadzasz... nie po raz pierwszy zresztą....
Nie lubisz Azik - ok, twoja sprawa, ale nie musisz od razu jej atakować za coś czego nie zrobiła...

wracając do postępów

czy macie problem z siadaniem dzieciaczków - tzn mój siada tak że nóżki wygina do tyłu na boki , nie potrafię nauczyć go siadać na nóżkach albo najlepiej z nóżkami do przodu.

owszem reaguje na uwagi "nóżki do przodu" ale za każdym razem \muszę mu zwrócić uwagę.

on sie wszedzie spieszy i nie ma czasu myśleć jak siedzieć bo i tak zaraz wstaje...

reklama
mój Maciuś też siadał z nóżkami do tyłu ale odkąd ja i opiekunka zaczęłyśmy bardzo zwracać na to uwagę, to po około tygodniu dziecina zaczęła reagować na prośbę "krzyżuj nóżki" i siada po turecku ale początkowo oczywiście był bunt;-)

Do góry