reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

WoW przebrnelam przez to "cos" jestem w szoku :szok: ale tez sie usmialam:-D

ja również - ciśnienie siadło czy co:-D:-D:-D:-D

a ja tu chciałam napisać o wielkiej miłości mojego synka do muminków i buki :-D:-D:-D - ale teraz to ni przypiął ni wypiął:laugh2::laugh2::laugh2:

ale chodzi i nawraca "mukiki" "mukiki" - i 100 razy mu trzeba tę samą książeczkę czytać:tak:

... no ale nie mogę się powstrzymać ..... teksty Karolki nie pozbawione lekkości pióra :)))))))

reklama
Koga- no nieźle z tymi muminkami :-) - pamiętam,że jak ja byłam mała to muminki mnie przerażały ;-) - jedynym interesującym jegomościem był Włóczykij

Krzymul właśnie zrobił kupsztala do nocnika :-) - babcia mnie zawołała bo trzeba było młodzież pochwalić ;-)

Koga - :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-);-);-);-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

aż się popłakałam ..ze smiechu .....zawsze wiesz Kochana jak wybrnąć z każdej sytuacji.......uścisnęłabym Cię teraz najchętniej ..:-D:-):-):-):-):-)

i szacun dla Maksika ze względu na Muminki

Iwosz
- jestem pełna podziwu dla Krzymulka

Tylko na chwilę wracając, o mnie trochę nie było (a teraz mam L4 wiec poczytam co tam u Was): my mówimy siusiak, czasem Marcin mówi ptaszek - a Filip sobie przetłumaczył i czasem mówi kra kra :-)
Jakbym miałam córkę to myślę, że mówiłabym coś na kształt siusi, bo dla mnie cipka to też obraźliwie.
Filip jak na razie zaakceptował, że on, tata, dziadek, nasz pies Borys mają siusiaki, a mama, babcie, ciocie nie :-) Czasem kąpiemy się wspólnie - widzę, że zerka czy mam czy nie mam :-)

A co do dyskusji... Karollka, życzę Ci trochę więcej tolerancji i dokładnego czytania postów innych ludzi.
Zresztą wszystkim nam życzę pewnego przymrużenia oka podczas czytania postów - pamiętajcie, że słowo pisane (czytane) inaczej odbiera się niż słowo mówione - nawet kiedy mamy do dyspozycji emotki...

Iwosz, ale ja Ci zazdroszczę tej kupy do nocnika... :-) Filip nadal nic :-(

Ale sie usmialam z tego kra kra Filipa:-D:-D:-D
No a Titek ma racje-oczywiscie- Kaska widzisz jaki madry chlopak!!!
A co do Muminkow-ja sie kochalam w wloczykiju:zawstydzona/y:...

Zosia w majteczkach śmiga od jakiegoś czasu (ponad tygodnia). Ładnie mówi, że chce siusiu, albo fufe:-). No i pampersy zakładamy już tylko do spania i na spacer (bo minutkę wytrzyma od kiedy mi powie, że chce, ale nie dłużej). Musiałam pojechać na zakupy majtkowe, bo miała tylko 2 pary po Julce:-)(kuzynce) i w reserved jej nakupowałam (aktualnie jest tam przecena-chłopięcych majteczek też, a majteczki są śliczne i wygodne, tak więc polecam wszystkim mamom:tak:)

reklama
Do góry