reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Nie Sylwiu, nie chodzi o to, że ktoś może odczuwać pewne dyskomforty w pewnych sytuacjach. Przecież na tyle się znamy, że chyba wiesz o co mi chodziło?

reklama
no właśnie,

napisałaś nieciekawe rzeczy na mój temat (stanowczo oceniające) - moim zdaniem niesłuszne

następnie napisałaś serię dziwnych postów

potem napisałaś pass

czyli ponawiam post:
obrażasz ludzi i nawet tego nie widzisz

piszesz rzeczy, (no o tym że nie używam słowa siusiak) wyssane z palca, bo na pewno nie przeczytane w moich postach

na dodatek łamiesz podstawowe zasady netykiety

jest to przykre, bardzo przykre

INACZEJ

MI JEST PRZYKRO

Wiesz co żal tego czytać ......

Ja myślę wszyscy juz mają zdanie na ten temat ..i mysle także że zdanie już sobie wyrobili......

A dobór Twoich słów ..pozostawia wiele do życzenia .....

Ale pozostańmy na stanowisku ..że zawsze masz racje!!!!!!!!a kazdy i tak ma zdanie w tej sprawie

Ja myśle że tak jak Ty obrażasz ludzi ......ech tylko przyk-ro że tego nie- widzisz....-:-:)-:)-(

Wiesz co żal tego czytać ......

Ja myślę wszyscy juz mają zdanie na ten temat ..i mysle także że zdanie już sobie wyrobili......

A dobór Twoich słów ..pozostawia wiele do życzenia .....

Ale pozostańmy na stanowisku ..że zawsze masz racje!!!!!!!!a kazdy i tak ma zdanie w tej sprawie

Ja myśle że tak jak Ty obrażasz ludzi ......ech tylko przyk-ro że tego nie- widzisz....-:-:)-:)-(

prosiłam pokaz mi gdzie, to był mój pierwszy post, a Ty jak dotąd nie potrafisz tego zrobic

Ja nie wiem w życiu nie widziałam nikogo kto nie był w stanie zaakceptować ..że ktoś ma inne zdanie...

Oceniasz wszystkich każdago i ..jakbys mogła oceniłabys nawet kwiatki..że źle w rabatce rosną ....ja tak Cię widze ..i obawiam się wiekszosc tego forum ..mysli podobnie...

Nie chce mi się już tłumaczyć tego poraz 58 ....nie chce mi się ..bo to i tak jest jak grochem o ściane ......

jesteś wszystkonajlepiejwiedząca i juz ......

a ja no cóż kurde nieznam się i już .......i oceniam obrażam ..a Ty biedna pokrzywdzona przeze mnie ofiara ...

Ale nie zadasz sobie trudu i nie pomyślisz ...kurde ,,,,,,a może ona(czyt: Karola) ma racje może ja jednak robie błąd

Asioczek - dobre z tym ogonkiem. u nas Piotrek na basenie niezauważa dziewczynek w ogóle.

u nas mówi się siusiak i pisia lub siusia.

Ja nie wiem w życiu nie widziałam nikogo kto nie był w stanie zaakceptować ..że ktoś ma inne zdanie...

Oceniasz wszystkich każdago i ..jakbys mogła oceniłabys nawet kwiatki..że źle w rabatce rosną ....ja tak Cię widze ..i obawiam się wiekszosc tego forum ..mysli podobnie...

Nie chce mi się już tłumaczyć tego poraz 58 ....nie chce mi się ..bo to i tak jest jak grochem o ściane ......

jesteś wszystkonajlepiejwiedząca i juz ......

a ja no cóż kurde nieznam się i już .......i oceniam obrażam ..a Ty biedna pokrzywdzona przeze mnie ofiara ...

Ale nie zadasz sobie trudu i nie pomyślisz ...kurde ,,,,,,a może ona(czyt: Karola) ma racje może ja jednak robie błąd

Karola prosze przeczytaj

cały czas Cię proszę byś mi wskazała moment naszej rozmowy o narządach rodnych w którym kogokolwiek oceniłam

a Ty cały czas tego nie potrafisz zrobić?

właśnie cały czas usiłuję znaleźć taki fragment i nie potrafię i proszę Cie o pomoc, bo może rzeczywiście mas racje

ja doskonale znam swoje wady i nie raz o nich na forum pisałam, nie raz też przyznałam sie do swoich błędów

ale zabij mnie w rozmowie o narządach rodnych nie obraziłam ani nie oceniłam nikogo - ja tego nie widzę

pokaz mi, PROSZĘ po raz kolejny

reklama

już ... nic w tym temacie nie zamierzam pisac...bo Ty i tak nie możesz pojąc że ktos widzi cos inaczej niż Ty ..

i nie ma to sensu ...bo Ty i tak swoje ....a mnie się nie chce być czyms na kształt zdartej płyty

bez odbioru

Do góry