reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
moja Emi tylko chwile trzyma równowage potrzymuje sie na rączkach z przodu sie na nich opiera i trwa to jakies 30sekund i spada na bok

kaśka76 pisze:
Asioczek: ale pięknie Majka siedzi. a może ona tym trzymaniem sięodzieży równowagi trochę łapie????

Kaśka to trzymanie się czegoś może faktycznie pozwala jej złapać równowagę, lub tak dla dodania sobie odwagi się trzyma, jak siada sama to przewazne jedną ręką tez czegoś sie trzyma - ochraniacza w łóżeczku, maty edukacyjnej lub zabawki. Zupełnie sama bez czepiania sie jeszcze nie siada, ale namiętnie ćwiczy :)

ale Majka cudnie siedzi!
asioczek ty zdaje się kupowałaś krzesełko do karmienia z allegro? możesz napisać mi jeki i czy jesteś z niego zadowolona?

Fionka kupiliśmy krzesełko BabyOno o takie:

http://www.allegro.pl/item119414556_krzeselka_babyono_krzeselko_wysylka_19_zl.html

Jestem z niego bardzo zadowolona. Przed zakupem Majkę w sklepie do niego przymierzyliśmy więc niekupowałam tak zupełnie w ciemno.
jedynym niewielkim minuem jest to, że oparcie jest do siedzenia przymocowane pod stałym kątem i jak opuszczam oparcie, żeby Maja kręgosłupa nie forsowała to nózki lekko do gory sie podnosza. Nie ma opcji, ze siedzisko pozostaje w poziomie w oparcie odchylasz.
Ale cała reszta jest ok. Gdybym miała kupować jeszcze raz też bym się na nie zdecydowała. No i cena w porównaniu z innymi jest całkiem przystepna.

Asioczek -no poprostu rewelacja!!!!!!!Ślicznie Majeczka siedzi.

Dziewczyny mam prośbę gdzie jest ten wątek zdjęciowy ja nie mogę go znaleźć (chyba że jak dostanę dostęp do marcowych mam 2006 to będę go mogła odszukać)? ;D ;D ;D

asioczek pisze:
Fionka kupiliśmy krzesełko BabyOno o takie:

http://www.allegro.pl/item119414556_krzeselka_babyono_krzeselko_wysylka_19_zl.html

Jestem z niego bardzo zadowolona. Przed zakupem Majkę w sklepie do niego przymierzyliśmy więc niekupowałam tak zupełnie w ciemno.
jedynym niewielkim minuem jest to, że oparcie jest do siedzenia przymocowane pod stałym kątem i jak opuszczam oparcie, żeby Maja kręgosłupa nie forsowała to nózki lekko do gory sie podnosza. Nie ma opcji, ze siedzisko pozostaje w poziomie w oparcie odchylasz.
Ale cała reszta jest ok. Gdybym miała kupować jeszcze raz też bym się na nie zdecydowała. No i cena w porównaniu z innymi jest całkiem przystepna.

dziekuję za odpowiedz :laugh: też zdecyduję się chyba na to krzesełko, bo fajne i cena ok i jeszcze twoja opinia pozytywna, więcej mi nie trzeba

u nas dzisiaj odbyła się pierwsza próba pocia soczku przez magiczny kubeczek niekapek Aventu. - rezultat 30 ml soczku Antoś samodzielnie z wypił kubeczka. :) :) :) :)
Potem kubeczek stał się gryzakiem. ;D

reklama
Mateusz też dzisiaj ponownie próbował pić z niekapka i ..... udało się , wypił kilka łyczków ;D

Do góry