reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
asioczek, no to nieźle! nasza Karolka uwielbia siedzieć, ale do pewnego siedzenia chyba jeszcze daleka droga...
karolka! Antoś jest przeuroczy z tym uśmiechem na buziuni :)

asioczek - to postęp ogromny z tym siadaniem! Jestem pod wrażeniem. Jaś na razie na chwilkę potrafi siedzieć oparty o kanapę. Ale zaraz potem przechyla się na któryś bok albo do przodu ;D

Majce tak siedzenie się spodobało, że każda inna pozycja jest oprotestowana i zaraz do siadu się rwie. Jak siedzi na kanapie lub fotelu to dla pewności trzyma się jakiejś części swojej garderoby :)
c095457a5535dc01.jpg

Akurat Maja na zdjeciu z zapartym tchem w psa sie wpatrywała :) Smiejemy sie, ze u dziadkow czarna bestia jest najfajniejsza. Biedy nasz pies jak Maja zacznie go gonic.

reklama
Dzisiaj moja Majeczka wpadla w "milosny" i uczuciowy chumor.Tak mnie wycalowala ze w dwoch mniejscach na twarzy mam "malinki"...bo caluski Majki byly w postaci przyssania sie do roznych czesci twarzy :D ;D Wkleilam fotki z tego "seansu" na zdjeciowym watku.

Do góry