reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

a ja hciałam pochwaliś moją latorośl: PRZEKRĘCA SIĘ i to tak na poważnie Z PLECÓW NA BRZUSZEK. wczoraj zrobiła to przy nas, ale my zajęci rozmową nie widzieliśmy jak ona to robi... Efekt końcowy był widoczny i to przez stęki... ;D ;D

reklama
u nas to juz wylmowanie smoczka i czasami w trafienie spowrotem opanowane Igo ladnie trzyma zabwki w obu raczkach trafia gryzakiem do buzki przekreca sie na brzuch. Te umiejetnosci normalnie w ciagu tygodnia nabyl. Nawet potrafi zrobic cacy cacy ale jak chwyci za wlosy to tak szybko nie psci troszke nawet powyrywa :) :) :)

i ja kupiłam aventu :) Karola tez załapała o co chodzi. Kilka razy próbowała jakby gryść, ale w pewnym momencie poleciało i ... była w szkou. Jak jej zabrałam, to aż sie trzęsła. Chciała jeszcze. Na próbę wlałam jej wodę, bo oczywiście żadnej herbatki ani soku nie mam :(

dziewczyny!
uważajcie z tym przekręcaniem - bo u nas 3 tyg temu było małe nieszczęście - nie pisałam bo mi było wstyd :-[

zostawiłam Maksa na środku naszego łóżka śpiącego i obłożonego poduszkami, miał wtedy okres namiętnego przekręcania się z pleców na brzuch i odwrotnie - oczywiście obudził się i jak to on nic nie powiedział tylko zaczął sobie manewrować ..... w efekcie spadł z łóżka razem z poduszkami :( :( :(

na szczęście nic sie nie stało, bo łóżko niskie, nie wiem ile razy się przekulał i jak on to zrobił z tymi poduszkami bo byłam w pokoju obok, co chwilę zerkałam przez otwarte drzwi a jednak spadł :(

u nas teraz hitem jest robienie literki C jak do siadania, zwłaszcza w leżaczku i spacerówce jak jest troszkę uniesiona, no i nadal chwytamy, chwytamy co się da i co nam wpadnie w lepkie i oślinione paluszki ;D
a często jak coś dorwiemy to zamiast do buzi trafiamy .... w czoło ;D

reklama
koga, zasatnawiałam sie kiedy ktoś o tym napisze... :) Dobrze, że maksiu cały i zdrowy, przestraszył się, nie??

a karola dzis całe popołudnie chwaliła się przed tatą co potrafi i właśnie rozmawialiśmy o łóżku, Karoli i o mnie, śpiącej ::)

Do góry