reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

osinka pisze:
KingaP pisze:
fionka, ten niekapek to z białą końcówką? trzymałam dziś taki w ręku, ale nie kupiłam... Moje zagrożone piersi krzyczały : nie kupuj, nie kupuj :(

Kinguś musisz powoli zacząć "działać", co zrobisz z Karolinką jak wrócisz do pracy? co biedna będzie jadła? czas do 4 wrzesnia ekspresowo minie :(

:mad: :mad: :mad:

wieeem

:mad: :mad: :mad:

reklama
KingaP pisze:
fionka pisze:
tak ten z białą, pirsi mniej zagrożone są niekapkiem niż butlą ze smokiem, bo niekapka się nie ssie więc nie ma konkurencji ;D

to nie ssie się??? to jak to działa?

eeej, chyba się ssie! ja musiałam ssać, by się napić soczku Agatkowego (ona już nie chciała, więc wypiłam i niekapek wyparzyłam!) - nie jestem zwolennikiem oblizywania (czyt. odkażania własną śliną) ;) smoczków dziecka

dziewczyny ja tez mojemu szkrabowi kupilam taki kubek z gumowa koncowka...............jak na razie to Patryk ma tylko niezly ubaw bo ma co gryść.........a picie z niego to wedlug patryka efekt uboczny podczas gryzienia .....:)

kinga jak by ci wytłumaczyć, tą końcówkę trzma się w buzi i....ciągnie ;D, ona jest płaska i nie da się jej ssać jak smoka, Maciek początkowo próbował ale zajarzył , że trzeba pociągać a nie ciumać

kurcze, moze ja też już powinnam...

chciałam pogadac z lekarzem, ale dopiero bedzie to mozliwe po 16-tym :(

a z niekapka można podawac odciągniete mleko?

reklama
fionka to super że Maciek tak szybciutko załapał!

Maksiu jak narazie nie powtórzył wczorajszego przewrotu
ale dziś leżąc na brzuszku na dywanie obracał się dookoła , do tej pory leżał tylko tak jak sie go położyło :)

Do góry