reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

A Patrycja dziś urządziła sobie konkurs: plucie  na odległość... ;) była bezkonkurencyjna ;D
Pytia, tak się martwiłaś, a Jasiu zrobił Ci niespodziankę ;) Widzisz, każde dziecko ma swój czas :)

reklama
Pytia gratulacje dla Jasia :)

Selinka jak na razie caly czas probuje sie pokulac, ale jej jeszcze nie wychodzi , podobno praktyka czyni mistrza ;D

Pytia gratulacje dla Jasia

U nas dzisiaj położyliśmy Antosia na macie edukacyjnej i tak nagle patrzymy a Antoszek w jednej chwili przewrócił się z brzuszka na plecki, dzisiaj zrobił to pierwszy raz. :)

Moja Zosia od przedwczoraj znowu zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek( już to wcześniej robiła ,a potem się uwsteczniła), tylko rączka jej zostaje taka podkurczona po przewróceniu na brzuszek i trzeba jej wtegy pomóc ją wyciągnąć , bo się złości , a sama nie potrafi sobie poradzić

u nas są proby i toczeste i monotonne ale efektow na razie brak w temacie na czasie czyli przewracaniu sie na wszystkie strony
GRATULACJE DLA JAśKA zuch chłopak ;D

karolkaz - to super :) Trudna sztuka opanowana :)

Co do uwsteczniania się, to tak to chyba bywa. U nas tak było z podnoszeniem główki, najpierw podnosił, potem przestał, a teraz trzyma już główkę ślicznie i bardzo wysoko. Dzisiaj Jaś leniwy, rano przekulał się dwa razy w łózeczku, a w ciągu dnia już mu nie wychodziło, więc zniechęcony i wkurzony zaprzestał na dzisiaj prób. Chyba brak cierpliwości ma po mamusi ::)

paulinka przwraca sie z boczkow na brzuszek (jest przy tym bardzo zaskoczona), oczywiscie chwyta zabawki, bawi sie grzechotkami, gada i smieje sie w glos.
gondolka poszla w kat i sluzy tylko do zasypiania. wozimy ja w foteliku bo jej sie podoba ogladanie swiata. dzis w sklepie ogladala i ogladala i nawet nie jeknela. zasnela pozniej w samochodzie tyle miala wrazen.

Pytia - gratulacje dla Jaśka :)

my jesteśmy na etapie utknięcia na boczku i złości z tego powodu :laugh: :laugh: :laugh:
a nóżkami przy tym fika, że hej - a i tak ląduje na pleckach :laugh:

Wczoraj rano mój synobudził mnie wołaniem po imieniu Aggga. Ale nie powtórzył już jak sie obudziłam. :)

reklama
Do góry