Pytia- ty sie absolutnie niczym nie przejmuj- ja wiem ze tu dzieci marcowe jakies strasznie zaawansowane i wyjatkowo wczesnie sie przewracaja, ale jak sprawdzalam jak przecietnie dzieci opanowuja te trudna sztuke to dopiero po 5-tym miesiacu. A Jasiu jeszcze 5-tego przeciez nie skonczyl.
reklama
A
azik
Gość
pytia pisze:Ja nie wiem, co z tym moim Jaśkiem, bo nie ma zamiaru się przewrócić ani na brzuszek z plecków ani odwrotnie :-[ :-[ :-[ Powinnam się zacząć martwić??
Pytia - nasze jedne ze starszych ale bardziej leniwych
mój tez jeszcze nie opanował sztuki z brzucha na plecy (w sumie to problem siedzi w rączce - przeszkadza mu )
Piotrek tez tak miał...
po prostu wygodne leniwce
sylwia532
Fanka BB :)
z tym kulaniem to dzieci maja jeszcze czas-jak pisze anian
moj umie tylko z plecow na brzuszek zawsze mu reka utknela i nie potrafil jej wyciagac-od dzis potrafi
kiedys umial zodwrotnie tylko a teraz juz zapomnial :
w lozeczku mi sie tak kula na brzucsek i moglam przemyslec sprawe i kupic turystyczne wyrko bo mi sie poobija-ochraniacz tylko amortyzuje :
moj umie tylko z plecow na brzuszek zawsze mu reka utknela i nie potrafil jej wyciagac-od dzis potrafi
kiedys umial zodwrotnie tylko a teraz juz zapomnial :
w lozeczku mi sie tak kula na brzucsek i moglam przemyslec sprawe i kupic turystyczne wyrko bo mi sie poobija-ochraniacz tylko amortyzuje :
katiNJ
Pytia, nie denerwuj sie. Ja przez jakis czas wcale nie wchodzilam na ten watek bo dzieci mlodsze robily wieksze postepy niz moj synek i sie niepotrzebnie martwilam. Pamietasz jak zamartwialas brakiem usmiechu i podnoszeniem glowki a wszytsko jest ok. Kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju.
Patryk przewraca sie ale nie za kazdym razem mu sie udaje bo czesto przeszkadza mu raczka.Nie wiem czy to taki jego trick czy co ale zawsze przewraca sie kiedy odwroce na chwile glowe ;D ;D
Patryk przewraca sie ale nie za kazdym razem mu sie udaje bo czesto przeszkadza mu raczka.Nie wiem czy to taki jego trick czy co ale zawsze przewraca sie kiedy odwroce na chwile glowe ;D ;D
K
KingaP
Gość
a ja powiem wam szczerze, że nieraz opisy postępów dzieci są dla mnie przesadzone :
ja nie lubię tego wątku, bo niektóre dzieci przeskakuja pewne umiejętności, potem do nich wracają.
ja nie lubię tego wątku, bo niektóre dzieci przeskakuja pewne umiejętności, potem do nich wracają.
sylwia532
u mnie tak jest
maly najpierw umial przekrecic sie z brzuszka na plecki-teraz nie umie
potrafi na brzuszek z tym ze zawsze prawa raczka mu utknie i warczy i sie zlosci
a dzieci nie ma co porownywac-jedne potrafia cos wczesniej inne pozniej
maly najpierw umial przekrecic sie z brzuszka na plecki-teraz nie umie
potrafi na brzuszek z tym ze zawsze prawa raczka mu utknie i warczy i sie zlosci
a dzieci nie ma co porownywac-jedne potrafia cos wczesniej inne pozniej
katiNJ
KingaP pisze:a ja powiem wam szczerze, że nieraz opisy postępów dzieci są dla mnie przesadzone :
Kinga masz 100% racje. Dlatego ja na ten watek zagladam b rzadko ;D
K
kasiula matula
Gość
PYTIA daj spokuj moja Emi tez sie do tego nie pali jak juz wczesniej pisałam ale nie martwie sie bo i na nia przyjdzie pora jak bedzie dostatecznie silnapytia pisze:Ja nie wiem, co z tym moim Jaśkiem, bo nie ma zamiaru się przewrócić ani na brzuszek z plecków ani odwrotnie :-[ :-[ :-[ Powinnam się zacząć martwić??
Jasiu jest kilka dni starszy od Emi ale są jednymi z najstarszych marcowych dzieci na pewno sobie poradzą
dobre to co KINGA P napisała
K
KingaP
Gość
katiNJ pisze:KingaP pisze:a ja powiem wam szczerze, że nieraz opisy postępów dzieci są dla mnie przesadzone :
Kinga masz 100% racje. Dlatego ja na ten watek zagladam b rzadko ;D
Kati, Kati, dla Ciebie serdeczności
reklama
Podziel się: