reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

A ja lubię czytać ten wątek...Ale nie porównuję "zdolności" lub ich braku ;) , ponieważ wiem, że każde dziecko ma swoje tempo rozwoju...

reklama
ja tu wlasnie wchodze z zamiarenm napisania ze boje sie ten watek otwierac bo nie chce niepotrzebnie sie zamartwiac i porownywac Bartka do innych dzieci, a tu wlasnie takie opinie sie pojawily ;) dzieki dziewczyny :D

co do postepow to napisze ze bartek wlasnie sam zasnal w lozeczku!!! sam bez noszenia, "nynania" czyli lulania itp bez spiewania... poglaskalam go tylko po glowce 3 minutki moze i spi!!! :D ale dumna z niego jestem mysle ze to postep byl :)

Dzięki, dziewczynki, jak zwykle można na was liczyć i jesteście niezastąpione. No i znowu jestem spokojna :laugh:

U nas zaczęły się chyba zęby, widać taki mały biały punkcik. Antoś jest nawet spkojny. Ale slini się strasznie i trzyma gryzaczek w buzi.
Gaworzy sobie , teraz odkrył wysokie dźwięki. Uśmiecha się cały czas. odkrył że mama ma włosy i można ją skutecznie za nie ciągnąć.

A co najważniejsze przesypia nam całą noc i tak jest od 2 miesiąca (np. kładziemy go spać ok.22.30 i śpi 10-11 godzin ale za to w dzień jest bardziej aktywny) :)

to gratulacje!
fajnie że Antoś spokojny
to nie jest reguła że przy wyżynaniu się ząbków dziecko musi gorączkować, marudzić itd.
moja Ola była taka jak normalnie ;)

U nas jest bardzo wesolo-bo Jasko zaczl sie przedwczoraj smaic na glos-chyba nic nie poprawia mi humoru jak jego ha ha-po prostu przeboskie!

Super, felqua :) Faktycznie, takie śmichy są urocze.

A u nas dzisiaj wielkie święto, bo Jaś nareszcie zdołał się sam przewrócić z plecków na brzuszek ;D ;D ;D ;D ;D
Mało tego, udało nam się uwiecznić ten moment kamerą :laugh:
Oczywiście na razie wychodzi mu to tylko co któryś raz, ale na pewno z dnia na dzień będzie szło coraz sprawniej. Teraz ma kłopot zasnąć, bo ciągle próbuje sie przewracać i czasem utknie w połowie i płacz ;)

reklama
Do góry