reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
do czego zmierzasz Karolka??

cytujesz moja prywatną odpowiedz że czuję sie obrażona, i że nie chce z Tobą rozmawiać??

w tym musi być głębszy sens

oj oj no i burza pelna para
a azik i karolka-obie panie lubia dyskutowac-i mysle ze sie to jeszcze nie zakonczy na tych postach;-):-D

aaaaaaaa i kingus ja cie prosze-ja sie myje 2 razy dziennie i czasem odczuwam dyskonfort..............:zawstydzona/y:jakas infekcja czasem sie przyplacze i to na pewno nie od nie mycia sie...........przyczepilam sie co?:tak::-p

Oj widzę, że znowu burza.

Maja ma pisię i tak zostanie. Chłopcy mają siusiaki, chociaż Maj na ostatnim basenie zauważył, że kolega pod prysznicem nie ma pisi tylko ogonek. Wieczorem po kąpieli sprawdzała czy aby jej ogonek gdzieś z tyłu nie rośnie.

Pamiętajmy, że pochodzimy z różnych regionów Polski i nazewnictwo intymnych części ciała jest różne. O ile cipka jest dla mnie do przyjęcia bardziej razi mnie w ustach dziecka cipa i jaja.

ja nie chcę tej dyskusji, a ja tylko proszę o informację w który miejscu w dzisiejszej (wczorajszej) dyskusji kogoś oceniłam.

mam nadzieję ze uda mi si po tych w wszystkich dziwnych postach uzyskać odpowiedź,

z góry dziękuję

reklama
do czego zmierzasz Karolka??

cytujesz moja prywatną odpowiedz że czuję sie obrażona, i że nie chce z Tobą rozmawiać??

w tym musi być głębszy sens

Głeboki jak studnia głębinowa ....:-p:-p:-p:-p

Ale nie bede tłumaczyć....bo jak sama piszesz mój tok rozumowania ..jest dla Ciebie niepojety.....pass

Do góry