reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

a co mowisz do meza swedzi mnie pochwa???????? :confused::baffled::confused::szok:

nie mówię, bo się myję i mnie nie swędzi, więc nie mam powodów kłamać :baffled:

Ja już się nie odzywam!!! Dyskusja staje się poniżej krytyki i nie będę się zniżać do pewnego poziomu...

Cóż Kasiu, miedzy nami.... chyba czujesz, że coś jest na rzeczy, skoro tak bardzo dotknęło Cię to, że bronisz się jak lwica... Jakby od tego zależało być albo nie być.

reklama
Kinia- tylko ..jedno nie prowokuj ..plisssssssssssssss;-):-):tak::-D

Azik -bez komentarza ..:no:.....no szkoda że brak Ci obiektywizmu do siebie ..ale cóż ..Ty zawsze wiesz lepiej My Dear ..i tego się trzymajmy :)

Powiedz nauczycielce ..swoje zdanie ...to powie Ci że ją obrażasz ...Teraz będzie Dymmm siwy ..ale nie zamierzam się tym przejmować....

P.S. nie wszystkich nauczycielek to dotyczy ......szczęśliwie

Ja się staram nie prowokować... Niestety nieraz sprawdza się powiedzenie, żeby uderzyć w stół...

A może to moje jakieś małe doświadczenie mówi, że pewne zachowanie wyniesione z domu, w którym rodzice zachowują się w ten czy inny sposób jest potem kwitowane przez np. nauczycieli: Z DOMU TO WYNIóSł (WYNIOSłA)... Nie chciałabym, żeby za lat 5 któraś z nas była tak kwitowana... Tylko tyle

Karolka obrażasz a na dodatek rzucasz pustymi frazesami na prośbę być wskazała w którym miejscu to ja kogoś oceniłam...

może jednak zastosujesz sie do mojej prośby...

bo jak na razie to w Twoich postach jest jak byk napisane że Ciebie wkurza to tak inni mówią (cyc)
za słowo cyc jest be

ja napisałam TYLKO jak to wygląda ze strony języka polskiego

nic więcej

i nie pisz do mnie na priw takich głupich tekstów, prosze

a co do mówienia czegoś ludziom

jak powiesz do człowieka (nawet nauczycielki) że jest głupia (mimo że jest głupia) - to jest obraza.

nawet wg prawa

Oczywiście ..Pani Moderator ..nie omieszkam się zastosować do Twego rozkazu...

ZYczysz sobie mówie na forum :

ale początek rozmowy z gg wkleje:
Karolisia 18:30:19
Czesc Azik ..nie szalej tak na forum bo znowu ..dziewczyny pouciekają hehehehehe<lol>:D<lol2>;)
Azik (BB) 18:33:06
głupi tekst
Karolisia 18:35:21
a nie wydaje Ci się że obrażasz
Karolisia 18:35:40
to raczej żart
Karolisia 18:35:45
to zdanie
Azik (BB) 18:39:33
tak czuję sie obrazona
Azik (BB) 18:39:37
nie mam prawa
Azik (BB) 18:39:37
??
Azik (BB) 18:39:45
nawet nie tylko mi się to wydaje
Azik (BB) 18:39:49
]ja TAK CZUJĘ
Karolisia 18:39:52
Tobie się wydaje że wszystko Ci wolno
Azik (BB) 18:40:13
mów do mnie na forum
Karolisia 18:40:20
mówie
Azik (BB) 18:40:21
by potem nie było że jestes swięta
Karolisia 18:40:23
a Ty tez
Azik (BB) 18:41:47
pisz do mnie na forum
Karolisia 18:41:53
ok
Karolisia 18:42:11
już własnie to robie..przeniesiemy ciąg dalszy naszej rozmowy na forum
Karolisia 18:42:16
mówisz masz
Azik (BB) 18:42:33
pisz do mnie na forum
Możecie mi urwac za to głowe ..prosze bardzo .:tak::-D;-)

reklama
Do góry