reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

mama oli - masz do wyboru albo my albo lipcówki.

jeszcze nie ma możlwiości być w kilku albumach, niestety

a co do swoich podpisów - to musimy się uzbroić w cierpliwość - asz nasze forum sie troszkę udoskonali - jest troszkę przeciazone.
kurcze - nie było mnie trzy dni - i nie zauważyłam że już można zmieniać dane publiczne :) - ale jestem na bieżąco :)
olyv-ia - widzisz zdjęcia - bo nie jesteś dodana do listy mam marcowych. my mamy zadanie utrudnione - mamy blokade na wszyskie zgjęcia poza albumem marcowych mam.

reklama
ale wydaje mi się że mamy brak dostępu tylko do załączników ale do wklejonych z zewnątrz zdjęć nie - zaraz to sprawdzimy...
img95132cu.jpg

no to już wiem -

załączników z opcji pozostałe nie możemy otwierać ale wklejając tak jak kiedyś (np przez imageshak) można dalej.

co do postepów mojego Batrusia:

6 razy jechał już pociągiem, był nad morzem - zjada rączkę, wydaje dźwięki w stylu aaaaa, eeeeeeee (oprócz oczywiście krzyku i płaczu) obronił się z wierszy Tuwima :)

a tak na poważnie - to skurczybyk nie chce ćwiczyć na brzuszku - za to podnosi sie do siedzenia i pada :)

reklama
iwosz kacper na brzuszku nie za bardzo,zalezy od dnia ale bardziej jest na nie-ale jak go poloze to sekunda i na plecach i oczka i buzia rozesmiana
olyv-ia witaj,moj synek tez kacper
azik przesliczna z was para,a moj to siedzi w "Brzechwie" ;)

Do góry