reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

zawsze jak mały włącza syrenę na ulicy, w autobusi lub sklepie to obok nas jakimś cudem zawsze pojawia się jakaś starsza pani, która rozczula się nad Krzymkiem - on przeważnie przestaje wtedy płakać, przygląda się i uśmiecha...ale nie zawsze

reklama
mamaoli pisze:
anian nasz Maks też ustanowił dzis rekord niespania :)
przez cały dzień spał tylko raz godzinke i raz pół, normalnie ma jedną dłuższą drzemkę 2,3 godziny i kilka krótkich
mam nadzieje, że mu tak jak dziś nie zostanie..
Majka tez dzis spala tylko godzinke :( , a wstala o 5,30. Przez to miala pasakudny humor i z tego przemeczenia zasnela ledwo ledwo dopiero przed chwila,oby na dluzej  ::)

witam
juz się chwale moim skarbem :laugh:
dziś byliśmy w wesołym miasteczku :D ale mały miał zabawe. strasznie podobały mu się karuzele. oczy jak pięciozłotówki ;D.
no i kupiliśmy dwa balony na hel - godzina spokoju murowana ;) nic więcej sie już dla malego nie liczyło. gadał sobie do nich i śmiał się na głos!!! super wynalazek

pozdrowionka

reklama
niestety też nie wiem co jest grane :(
kuzynka podała mnie jako osobę która ma wstęp na galerie lipcówek 2005 a teraz też tam nie mogę zajrzeć
coś jesteśmy poblokowane za bardzo :mad:

azik pomocy ::)

Do góry