zawsze jak mały włącza syrenę na ulicy, w autobusi lub sklepie to obok nas jakimś cudem zawsze pojawia się jakaś starsza pani, która rozczula się nad Krzymkiem - on przeważnie przestaje wtedy płakać, przygląda się i uśmiecha...ale nie zawsze
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Majka tez dzis spala tylko godzinke , a wstala o 5,30. Przez to miala pasakudny humor i z tego przemeczenia zasnela ledwo ledwo dopiero przed chwila,oby na dluzej :mamaoli pisze:anian nasz Maks też ustanowił dzis rekord niespania
przez cały dzień spał tylko raz godzinke i raz pół, normalnie ma jedną dłuższą drzemkę 2,3 godziny i kilka krótkich
mam nadzieje, że mu tak jak dziś nie zostanie..
M
mamaoli
Gość
witam
juz się chwale moim skarbem :laugh:
dziś byliśmy w wesołym miasteczku ale mały miał zabawe. strasznie podobały mu się karuzele. oczy jak pięciozłotówki ;D.
no i kupiliśmy dwa balony na hel - godzina spokoju murowana nic więcej sie już dla malego nie liczyło. gadał sobie do nich i śmiał się na głos!!! super wynalazek
pozdrowionka
juz się chwale moim skarbem :laugh:
dziś byliśmy w wesołym miasteczku ale mały miał zabawe. strasznie podobały mu się karuzele. oczy jak pięciozłotówki ;D.
no i kupiliśmy dwa balony na hel - godzina spokoju murowana nic więcej sie już dla malego nie liczyło. gadał sobie do nich i śmiał się na głos!!! super wynalazek
pozdrowionka
M
mamaoli
Gość
niestety nic niewidać
odkąd zablokowałysmy wątek ze zdjeciami wszędzie jakies blokady :
odkąd zablokowałysmy wątek ze zdjeciami wszędzie jakies blokady :
reklama
M
mamaoli
Gość
niestety też nie wiem co jest grane
kuzynka podała mnie jako osobę która ma wstęp na galerie lipcówek 2005 a teraz też tam nie mogę zajrzeć
coś jesteśmy poblokowane za bardzo
azik pomocy :
kuzynka podała mnie jako osobę która ma wstęp na galerie lipcówek 2005 a teraz też tam nie mogę zajrzeć
coś jesteśmy poblokowane za bardzo
azik pomocy :
Podziel się: