reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
dziewczyny, to mozliwe?? jak dajemy Agacie nasze dłonie to łapie mocno i chyba próbuje siadać! to trwa już 3 dni... na leżąco też przewraca się na jedną stronę, podpiera łapką i dźwiga do góry stękając przy tym niemiłosiernie ;D
nie za wczesnie??

oczywiscie ze to mozliwe
moja emi juz nawet jak jej nie trzymam dźwiga sie do góry jak szalona juz prawie w pol sie zgina
nasze dzieciasczki chca siadac bo co mozna widziec ciekawego na leżaka ;D

osinka pisze:
dziewczyny, to mozliwe?? jak dajemy Agacie nasze dłonie to łapie mocno i chyba próbuje siadać! to trwa już 3 dni... na leżąco też przewraca się na jedną stronę, podpiera łapką i dźwiga do góry stękając przy tym niemiłosiernie  ;D
nie za wczesnie??
Mozliwe,mozliwe!!Moze za wczesnie ale coz-Majeczka sie wyrywa do siadania juz od 3 tygodniach  :) Pediatra absolutnie zabronil bo moga sie rzeberka wygiac,ale czasami pozwalamy zeby sie majeczka na pare minut podniosla,skoro sie czuje do tego gotowa i nic ja nie boli...

możliwe - Krzymul sam się podciąga - wygląda to tak jakby robił brzuszki ;D - ja mu nie daję rąk

No widzę, że większość z marcowych dziecaczków rwie się do siadania...i jak tu szkraba zatrzymać. Ja już obawiam się, że Pati pobije mnie z mięśniami brzucha ;D

u nas tez zaczyna sie podnoszenie glowki a przy podaniu raczek podnosi sie i trzyma slicznie sztywno glowke i zaczyna sie smiac jaby chciala powiedziec widzicie co ja juz potrafie :)

zdolne i silne dzieci mamy :)
nie będę nic robić, jak Agata będzie gotowa, to sama usiądzie, a mięśnie brzucha fakt - już ma lepsze ode mnie, tym bardziej, że mama leniwa i nie chce jej się ćwiczyć :p

hmm, a lekarze uwazaja ze takie sztywne trzymanie glowy w tym wieku to objaw wzmozonego napiecia miesniowego i zalecaja wizyty u rehabilitanta. Rozni lekarze mi to mowili.

reklama
Do góry