reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

a u nas dwa odkrycia:
1 - nogi można unosić w górę i robić nimi bezustanny rowerek!!! (niestety w tej pozycji trudno zasnąć ::)) a jak robi się to pod Muzycznym Oceanem to obrywa się krabowi i Ocean gra i świeci - co jest szokujące, pasjonujęce i warte puszczenia bąbelków ze śliny :laugh: :laugh:

2 - smoczek można ponuplać w chwilach kryzysowych!!!! - ku radości mamy - choć wiem, że są tu przeciwniczki smoczków, ale dla mnie to duuuuuuża ulga, bo często zdarzały nam sie pobudki z głodu podczas powrotu ze spaceru, które kończyły się histeryczną złością i sprintem z wózkiem do domu - a teraz możemy spokojnie wrócić, umyć ręce, rozebrać się i dopiero usiąść do karmienia 8)

reklama
brawa dla Krzymka!
koga ja też popieram smoczek w kryzysowych sytuacjach :) w domu raczej go nie urzywamy, najczęściej na spacerku i podczas jazdy samochodem

Mój Maksiu ostatnio podnosi sobie pupe do góry na ugiętych nogach, super to wygląda
no i namiętnie to robi podczas kąpieli, a ile się nachlapie nóżkami! i ma przy tym niesamowitą radoche :)

Nowa jestem na tym forum więc się grzecznie ;) witam

Mój syncio urodził się 13 marca przez cc. Teraz ma Prawie 3 miesiące i dla mnie jest naj naj :D

Mam nadzieję ze mnie przyjmniecie do swojego grona 8)

Pozdrawiam serdecznie :)

Patrycja wczoraj pobiła rekord niespania. Od godziny 9:30 do 20:30 spała 1 godzinę i 40 minut w sumie. ::) ::) ::) Ala na pocieszenie napiszę, że nie była zmierzła ;) . A dziś już pobiła swój wczorajszy rekord, bo jak na razie śpi już prawie 2 godziny.
Ale jaką wspaniała nockę mi dziś zafundowała....jak usnęła o 20:30 to spała do 8 w swoim łóżeczku (miała 2 przerwy na jedzono) ;D ;D ;D

dziś Krzymek oderwał się na chwilę od kolacji, popatrzył na mnie zachwyconym wzrokiem (może akurat drożdźówka przeszła do mleka???) i zagulgotał....fajne to było

poza tym zasypia bez noszenia
czaruje staruszki swym rykiem i każda się nad nim lituje ;D

reklama
anian nasz Maks też ustanowił dzis rekord niespania :)
przez cały dzień spał tylko raz godzinke i raz pół, normalnie ma jedną dłuższą drzemkę 2,3 godziny i kilka krótkich
mam nadzieje, że mu tak jak dziś nie zostanie..

iwosz o co chodzi z tymi staruszkami bo niezajarzyłam??

Do góry