reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Wczoraj na spacerze też zauważyłam, że Filip chętniej patrzył na zmieniający się krajobraz nad nim (tj. drzewa na tle nieba ;D) niż spał ;D Tylko, że jeszcze nie umie się na nim dłużej skupić, bo po kilku minurach byl ryk ;D Ale było widać, że go to interesuje :) Poza tym, jak go wyjęłam dwa razy z wózka, bo nie chciał się uspokoić to tak słodko, z wielkim zaciekawieniem rozgładal się gdzie jest ;D

Iwka, zgdadzam się z Kasiulą - Marysia jest słodka :) I z tego co widziałam na innym zdjęciu to do Ciebie chyba bardzo podobna :)

iwka marysia jest pzreslodka,a mi tez raz udalo sie tak malego rozsmieszyc ze sie chichral w glos tak ze czkawka murowana ;)

dziekuje dziewczynki za komplementy i Catherinko rzeczywiscie wszyscy twierdza ze wykapana mama , a jak to mezowi powtarzam to on sie zawsze obrusza ze tak mowia bo on z nia nie spaceruje ;) ale ona rzeczywiscie na razie slabo do niego podobna :)
Pozdrawiam

Jaś jak się wreszcie dzisiaj z butli porządnie najadł to się rozgadał na całego. Tatuś stroił do niego śmieszne minki, a on piszczał i skrzeczał na całe gardło ;D

iwosz pisze:
Krzymek OBRÓCIŁ SIĘ DZIŚ Z BRZUSZKA NA PLECKI!!!! - ALE BYŁ ZDZIWIONY ;D ;D

super! :)

moja Agata potrafi położona na brzuszku unieść się na chwilkę na łokciach, szybko się męczy, ale jednak :)
glisdeczka zaczęła obmacywać zabawki, uderza łapkami w grzechotki rozwieszone nad łóżeczkiem, rozmawia z karuzelką, cudownie się śmieje :)
najbardziej mi się podoba akcja - Agata uderza w grzechotki tuż nad nią, a patrzy na misie na karuzelce i czeka aż się zaczną kręcić :D

osinka pisze:
najbardziej mi się podoba akcja - Agata uderza w grzechotki tuż nad nią, a patrzy na misie na karuzelce i czeka aż się zaczną kręcić :D

;D ;D ;D

Patrycja dziś odkryła, że jak zatrzepota rękoma i nogami to jej się zabawki na macie poruszają i dźwięki wydają ;D A jak potem można zawzięcie dyskutować z lwem...ile można mu opowiedzieć ;)

reklama
Do góry