reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip też odkrył piski jakiś tydzień temu Są fajne jak robi je z uśmiechem, ale przy płaczu, to jeszze brakuje, żeby stanął i zatupał nóżkami... ;D
K
kasiula matula
Gość
przepiekne sa te rozmowki dzieciaczkow ja czasem patrze i slucham co ona jeszcze ciekawego powie takie odgłosy
Milla
Mamy marcowe 06
Asia21 pisze:Milla tak podobno zdaza sie czesto dzieciom w 3 miesiacu poniewaz jest to tzw moment szybkiego wzrostu, ale podobno nie trwa to dluzej jak kilka dni i potem wszystko spowrotem wraca do normy, powodzenia
Asia21 mam nadzieje ze tak będzie
Krzymek spał dziś od 20 do 3.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem czy powinnam go chwalić , bo a nuż to się nie powtórzy
właśnie słucham muzyki z "Amelii" - rewelka
ale mi się dziecko rozgadało...aha - i jak jest już czymś znudzony to parska
właśnie słucham muzyki z "Amelii" - rewelka
ale mi się dziecko rozgadało...aha - i jak jest już czymś znudzony to parska
anian
Fanka BB :)
Nie wiem czy nie zapeszę, ale Patrycja od wtorku sypia do 7:30 (kładę ją ok.19:30), oczywiście 2 przerwy na karmienie w trakcie, ale jak to bosko obudzić się o 7:30 ;D ;D ;D
A dodatkowo przyzwyczaiła się, że ok. 9 ma drzemkę w domu : : : (w wózku!!!) i sobie śpi do godzinki :laugh:
A dodatkowo przyzwyczaiła się, że ok. 9 ma drzemkę w domu : : : (w wózku!!!) i sobie śpi do godzinki :laugh:
K
KingaP
Gość
Moja rządzi dla nas. Dziś spała (z małymi przerwami) do 12 !!!
potem znów o 14 zasnęła
potem znów o 14 zasnęła
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
pytia pisze:U nas obok dawnego "a gy" i "a gu" od czasu do czasu pojawiają się zabawne śpiewy przypominające indiańskie zawołonia. Dzisiaj rano tak wołał, z językiem wywalonym na wierzch ;D
u nas podobnie-tak wola uuuuuuuuuuuuu jakby kogos straszyl
przypomnialo sie mojemu malemu bablowi jak to latwo przekulnac sie z brzuszka na plecki-i jaki usmiech po tym wyczynie
Podziel się: