reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Maciuś odkrył piski i miałam dzisiaj wspaniały koncert pisków o róznym nasileniu ;D

poza tym budze się w nocy na karmienie o 3 .... tyle że moje dziecko śpi ;D i budzi sie na jedzonko około4 30

reklama
Filip też odkrył piski jakiś tydzień temu :) Są fajne jak robi je z uśmiechem, ale przy płaczu, to jeszze brakuje, żeby stanął i zatupał nóżkami... ;D

Moja obudziła się wczoraj o 23 i zaczęła regularną rozmowę. A że zerezygnowała już z "a guuu" to miam koncert ooooooooooo :laugh:

przepiekne sa te rozmowki dzieciaczkow ja czasem patrze i slucham co ona jeszcze ciekawego powie takie odgłosy ;)

Asia21 pisze:
Milla tak podobno zdaza sie czesto dzieciom w 3 miesiacu poniewaz jest to tzw moment szybkiego wzrostu, ale podobno nie trwa to dluzej jak kilka dni i potem wszystko spowrotem wraca do normy, powodzenia :)

Asia21 mam nadzieje ze tak będzie

Milla daj znac jak bedzie lepiej, powoidzenia :)
a mysmy dzisiaj spali do 9 :) tylko z jednym karmienim o 4 wiec poczulam sie jak za dobrych czasow kiedy mozna bylo w sobote dluzej pospac ;)

Krzymek spał dziś od 20 do 3.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem czy powinnam go chwalić , bo a nuż to się nie powtórzy :p

właśnie słucham muzyki z "Amelii" - rewelka

ale mi się dziecko rozgadało...aha - i jak jest już czymś znudzony to parska

Nie wiem czy nie zapeszę, ale Patrycja od wtorku sypia do 7:30 (kładę ją ok.19:30), oczywiście 2 przerwy na karmienie w trakcie, ale jak to bosko obudzić się o 7:30 ;D ;D ;D
A dodatkowo przyzwyczaiła się, że ok. 9 ma drzemkę w domu ::) ::) ::) (w wózku!!!) i sobie śpi do godzinki :laugh:

reklama
pytia pisze:
U nas obok dawnego "a gy" i "a gu" od czasu do czasu pojawiają się zabawne śpiewy przypominające indiańskie zawołonia. Dzisiaj rano tak wołał, z językiem wywalonym na wierzch ;D

u nas podobnie-tak wola uuuuuuuuuuuuu jakby kogos straszyl ;)

przypomnialo sie mojemu malemu bablowi jak to latwo przekulnac sie z brzuszka na plecki-i jaki usmiech po tym wyczynie :D

Do góry