reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

karolka - " ostatni bedą piewszymi " Antoś - potrzebował tyle czasu i już ważne, że wszystko jest wporządku - teraz to już tylko z górki

reklama
moja malutka skończyła dziś 1,5 roku :-D
też jej długo zeszło z chodzeniem samodzielnym i ząbków długo nie miała
juz chciałam iść do pedodonty a ty masz wszystkie ząbki na raz zaczęły wyłazić
moja długo chodziła na czterech i nie bardzo śpieszyła się na nózki a teraz zasuwa juz po schodach góra dół i rączki nie chce podac taaaaaaaaaaaka samodzielna od razu sie zrobiła:-):-):-):-)

Wybaczcie mi kochane ..że dopiero teraz pisze ...ale już nie chciałam zapeszyć....poczekałam az się rozkręci Antek z chodzeniem.......i jest ...:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale ostatnio to ja mam jakis ciezki okres ...jakaś taka nie bardzo jestem...:-:)confused:

reklama
Sylwuś- jestem taka jakaś zdołowana :-:)-:)-(..wszystko mnie irytuje ..:-:)-(staram się na moich chłopakach tego nie odgrywać ..ale czasami mi nie wychodzi...poza tym mamy kupiony strasznie duzy samochód i wręcz paralizuje mnie fakt że mam nim jeździc..ale pocieszeniem jest fakt iż to automatyczna skrzynia biegów...cóz musze się przełamac

byłam 2 tygodnie na urlopie i troszku odpoczęłam ...ale 1,5 tygodnia kieratu zmęczyło mnie ...a poza tym ...Antek na razie bedzie siedział z babcią - teściową (tak tak uspokoiła sie mamy nadzieje że na długo...jakbyco mamy zaklepane miejsce w żłobku) tylko bedzie trzeba Antka do niej wozić....(choć ma swój samochód) wiec bede dziecko po 6 rano zrywac aby zawiesc do wygodnej babci....echh:-:)-:)-(

Do góry