reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
hihihi jebaki pieknie
moja julka zamiast szczur mowila ciul :-D:-D:-D

Kinga Karolka jest w ogole wyjatkowa preciez TY sama wiesz o tym my tylko jej wyjatkowaosc mozemy podziwia na watku zdjeciowym:-)

Kuba dzisiaj utopił swoje rajtki w kibelku :baffled: - ciekawe co ja tam jeszcze znajde :confused: zawsze zamyka deske żebym się zaszybko nie zorientowała :eek:

Łukaszek ostatnio próbuje zakładać sam buciki. Chętniej jednak rozwiązuje sznurówki, które późnieij podgryza. Z miną detektywa analizuje zapięcie kapcioszków
Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma synka 2 miesiące młodszego od Ł. Nieźle mnie zaskoczyli. Bawili się ładnie w pokoiku, a my z koleżanką mogłyśmy sobie pogadać. Pod koniec dopiero zaczęło się popłakiwanie i marudzenie, ale to już zbliżała się pora mleczka i spania.

moja Agaciorka umie sama włożyć spodnie od piżamy, niekiedy wsadzi dwie nóżki do jednej nogawki, ale generalnie udaje się, nawet podciąganie spodni na pupę :-)
sama spodni nie mam prawa jej ubierać - ona musi to zrobić osobiście

Izka, Viola- :-D:-D:-D

Moja Daria mówiła "tojebka" zamiast torebka. Niektórzy prosili, żeby powiedziała "rebus":dry:. Zrobiła to tylko raz, bo wszyscy sie śmiali..a dziecko się zawstydziło....

moja Agaciorka umie sama włożyć spodnie od piżamy, niekiedy wsadzi dwie nóżki do jednej nogawki, ale generalnie udaje się, nawet podciąganie spodni na pupę :-)
sama spodni nie mam prawa jej ubierać - ona musi to zrobić osobiście
brawo!!!!

co do ubierania butow to tylko rozmiarowo wieksze typu mamy-taty ptrzy probach zalozeniu swouich szybko wpada w zlosc
jak zaklada tatkowe buty krzyczy brum brum i stoi przy drzwiach:-D

Nasza Karola tez sama zakłada spodnie :tak:

Mokkate, moja starsza siostra nie wymawiała r, tylko l (oczywiście jak była mała), a mi pięknie wychodziło, więc postanowiłam ją nauczyć.
Moja nauka wyglądała w ten sposób: Aga, powiedz rarka (lalka) :-D

reklama
U nas Antoś samodzielnie je ...nie mozna go karmić ...chyba że jest to zupka to juz wie ze nie poradzi sobie jeszcze wiec daje łyżeczke aby go nakarmić

No i 2 tygodnie temu mój Syn zaczął samodzielnie chodzić.......:tak::tak::tak:i znowu ostatni wśród marcowych dzieciaczków...:tak::tak::tak:

Do góry