reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
hihihi jebaki pieknie
moja julka zamiast szczur mowila ciul
Kinga Karolka jest w ogole wyjatkowa preciez TY sama wiesz o tym my tylko jej wyjatkowaosc mozemy podziwia na watku zdjeciowym:-)
moja julka zamiast szczur mowila ciul
Kinga Karolka jest w ogole wyjatkowa preciez TY sama wiesz o tym my tylko jej wyjatkowaosc mozemy podziwia na watku zdjeciowym:-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba dzisiaj utopił swoje rajtki w kibelku - ciekawe co ja tam jeszcze znajde zawsze zamyka deske żebym się zaszybko nie zorientowała
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Łukaszek ostatnio próbuje zakładać sam buciki. Chętniej jednak rozwiązuje sznurówki, które późnieij podgryza. Z miną detektywa analizuje zapięcie kapcioszków
Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma synka 2 miesiące młodszego od Ł. Nieźle mnie zaskoczyli. Bawili się ładnie w pokoiku, a my z koleżanką mogłyśmy sobie pogadać. Pod koniec dopiero zaczęło się popłakiwanie i marudzenie, ale to już zbliżała się pora mleczka i spania.
Wczoraj odwiedziłam koleżankę, która ma synka 2 miesiące młodszego od Ł. Nieźle mnie zaskoczyli. Bawili się ładnie w pokoiku, a my z koleżanką mogłyśmy sobie pogadać. Pod koniec dopiero zaczęło się popłakiwanie i marudzenie, ale to już zbliżała się pora mleczka i spania.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agaciorka umie sama włożyć spodnie od piżamy, niekiedy wsadzi dwie nóżki do jednej nogawki, ale generalnie udaje się, nawet podciąganie spodni na pupę :-)
sama spodni nie mam prawa jej ubierać - ona musi to zrobić osobiście
sylwia532
Fanka BB :)
brawo!!!!moja Agaciorka umie sama włożyć spodnie od piżamy, niekiedy wsadzi dwie nóżki do jednej nogawki, ale generalnie udaje się, nawet podciąganie spodni na pupę :-)
co do ubierania butow to tylko rozmiarowo wieksze typu mamy-taty ptrzy probach zalozeniu swouich szybko wpada w zlosc
jak zaklada tatkowe buty krzyczy brum brum i stoi przy drzwiach
K
KingaP
Gość
Nasza Karola tez sama zakłada spodnie
Mokkate, moja starsza siostra nie wymawiała r, tylko l (oczywiście jak była mała), a mi pięknie wychodziło, więc postanowiłam ją nauczyć.
Moja nauka wyglądała w ten sposób: Aga, powiedz rarka (lalka)
Mokkate, moja starsza siostra nie wymawiała r, tylko l (oczywiście jak była mała), a mi pięknie wychodziło, więc postanowiłam ją nauczyć.
Moja nauka wyglądała w ten sposób: Aga, powiedz rarka (lalka)
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
U nas Antoś samodzielnie je ...nie mozna go karmić ...chyba że jest to zupka to juz wie ze nie poradzi sobie jeszcze wiec daje łyżeczke aby go nakarmić
No i 2 tygodnie temu mój Syn zaczął samodzielnie chodzić.......i znowu ostatni wśród marcowych dzieciaczków...
No i 2 tygodnie temu mój Syn zaczął samodzielnie chodzić.......i znowu ostatni wśród marcowych dzieciaczków...
Podziel się: