reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinka a już myślałam ze bicie to domena facetów. Tylko dlaczego mój leje tatę a mamę oszczędza?? Cwane te nasze dzieciaczki - aż miło :-)
moja agata ostatnio zbiła swojego kuzyna - 6-cio latka, aż Wiktor zaniemówił
moja agata ostatnio zbiła swojego kuzyna - 6-cio latka, aż Wiktor zaniemówił
i dobrze niech facet wie że baby górą!!! A swoją drogą to który facet by nie miał takiej reakcji :-):-)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
kasia zlituj sie daj mu wafla i usnie ale ty wyrodna jak mozna nie dac dziecku wafelaka hmmm nie rozumiem
reklama
Wiecie co miałam problemy z myciem zębów szczoteczką Kamilowi. Chciał sam, nie pozwalał aby dokładnlie je umyć. W sumie oglądał jak myjemy z mężem (mamy elektryczną szczoteczkę) i zawsze mu sie to podobało bo szczoteczka robi bum bum. I dzisiaj po kolejnych bojach wzięłam szczoteczkę elektryczną nałożyłam nową końcówkę włączyłam i .... dał sobie wszystkie zęby umyć nawet nałożyłam trochę pasty dla dzieci i po umyciu wypluł. Pewnie część zjadł bo dobra taka jakaś była. Ale nawet starał się wypłukać. No teraz mogę odetchnąć z ulgą że ma czyste zeby. Ale swoją drogą to ma młody wymagania od razu elektryczna - co z niego wyrośnie???? Całe szczęście będzie miał rodzeńswo.
Podziel się: